Suat YILDIZ
Daimi Üye
Hiçbir sorun yaratmayan ilgili ve alakali 10 numara güleryüzlü bir esnaftir şansiniza aksaklik olmustur ithalatini yaptigi 1 makina yüzünden bu yazilanlari haketmedigini düşünüyorum
Atlama, ihmal vb. tamam ama kişi "telefonlara çıkmıyorlar artık" diyor. Bu doğruysa eğer, en basitinden adı ciddiyetsizliktir.
Zaten kişinin hesabına iadenin halen geçmemiş olması da bahane olmaksızın bunun kanıtı. İban numarasını aldıktan itibaren gereğini ilk iş gününde yapacaksın. Çünkü kendi kusurun. Gereklerini yerine getiremiyorsan alışveriş sitesi açmayacaksın.
Edit: Şimdi okudum; yalnızım vb. bir sebep daha da ciddiyetsizlik kim ne derse desin.
O kadar da değil.
Sitesi var diye sayısız insan çalıştırmak zorunda değil hiç kimse. Burada mazeretler bildirilmiş. En azından yeni bir şey yazmadan ertesi günün beklenip verilen sözün tutulup tutulmadığı beklenmeli.
En büyük alışveriş sitesi Hepsiburada’da bile benzer aksamalar oluyor. Düşünün ki kaç kişi çalışıyor.
Bu arada, yanlış anlaşılmak da istemem. Ben firmaya asla dolandırıcıdır, kötü niyetlidir demiyorum. Belli ki değil. Ama nasıl anlıyoruz? Burada onu tanıyanların yorumlarından...
Ama herkes burada onu tanıyan ya da foruma üye olan kimseler değil. Bir hizmet çeşitli nedenlerle aksayabilir elbette ama o firmaya iddia edildiği gibi "ulaşamıyor" olmak, hiç tanımayıp sipariş veren kişiler için paniğe neden olabilir. Onu bizzat tanıyanlardan ayrı, sipariş verenin ulaşabilmesidir esas olan sonuçta. Bu paniğe her ne olursa olsun, taban oluşturmamak, eğer oluşturuyorsan da eleştiriye açık olmak ve tekrarlamamak gerekir.
Buradaki yorumlardan ben de konunun yarın hallolacağını düşünüyorum.
Saygı ve sevgiyle.