Şimdi numarasını bulup aradım.
Elemanı doğum nedeniyle yokmuş tek başınaymış. Bu nedenle müşteri varken bazen telefona bakamıyorum, ama konuyu biliyorum atlamadım uğraştım dedi.
Parayı göndermek için uğraşmış. İziko denilen bir sistem mi program mı ne kullanıyormuş iade için gerekli işlemi yapmış fakat sistem iade etmemiş. Para benim hesaba 36 gün sonra geçiyor bu nedenle mi yapmadı bilemiyorum dedi.
Hatta sistemin iadeyi yapmadığının videosunu çekip müşteriye göndermiş.
Telefonda bana iban numaranızı gönderin para benim hesaba geçmese de Size EFT yaparım demiş.
Yarın parası hesaba geçer dedi.
Merhabalar,
Konuyu açtım ama biraz geç cevaplıyorum kusura bakmayın,
Genel olarak herkesin yazdıklarına 1 cevapla vereyim.
Öncelikle Kesinlikle
Dolandırıcı demedim, Sadece stoklarında olmayan ürünler satışta, satılan ürünü 10 gün geçmesine rağmen Para iadesi yapılamadığını söyledim,
Pazartesi ve Salı 2 gün boyunca telefonlar açılmıyor ve dönüş yapılmıyor !! siz olsanız ne düşünürsünüz ?
Face ve bu forumda konu açıldıktan sonra akşam irtibata geçilip bugün için ödemenin yapılacağını söylediler.
iyzico Ödeme Hizmetleri de sorun olduğunu ( sanal olarak parayı çeken firma ) bu yüzden paranın iadesini yapamadıklarını söyledi ahmet bey, Bizde iyzico ile görüştük böyle bir sorun yok, paranın karşı firmaya aktarıldı dediler,
Ahmet bey i tekrar aradık, onlarda problem yokmuş dedik, Oda şöyle bi cevap verdi; O zaman gidin onlardan paranızı alın, madem sorun yok versinler paranızı dedi,
Bende dalgamı geçiyorsunuz, benim muhatabım sensin, senin muhatabın hem ben hemde iyzico, adam bana ödeme yapmaz dedim,
Sorun çözülünce paranızı iade edicez dedi sonra bana,
Diyorum ki 10 gün geçmiş ne zaman ?
Sorun düzelince
Ortada sorun yok ki ?
---- Neyseki dün akşam dönüş yapıp bu gün ödeme yapacaklarını söylediler..
Herkese ilgi alakanız ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim,