Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yine ben, yine yeni video yayında..

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Baştan sona keyifle izledim. Karşıyaka sahilini de hayli özlemişim uzun zamandır görmemiştim. Bir Bostanlı çocuğu olarak KSK yelken kulübü iskelesinde kum kurdu ile isparoz tutarak başladı aslında balık maceram, o zamanlar körfez çok afedersin bok kokusundan geçilmediği için olsa gerek şimdiki gibi granyöz çupra levrek vb yoktu. T-shirt ile takılabilmenden tahmin ettiğim güzel hava, dalgasız rüzgarsız mis gibi su gerçekten şöyle bir surf avı çektirdi videon. 500-600 gram dediğin Granyozu saldığın için ayrıca tebrik ederim. Devamını bekliyoruz rastgele.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Baştan sona keyifle izledim. Karşıyaka sahilini de hayli özlemişim uzun zamandır görmemiştim. Bir Bostanlı çocuğu olarak KSK yelken kulübü iskelesinde kum kurdu ile isparoz tutarak başladı aslında balık maceram, o zamanlar körfez çok afedersin bok kokusundan geçilmediği için olsa gerek şimdiki gibi granyöz çupra levrek vb yoktu. T-shirt ile takılabilmenden tahmin ettiğim güzel hava, dalgasız rüzgarsız mis gibi su gerçekten şöyle bir surf avı çektirdi videon. 500-600 gram dediğin Granyozu saldığın için ayrıca tebrik ederim. Devamını bekliyoruz rastgele.
Bedri hocam her zaman bekliyorum, birlikte de kısmet olur inşallah. Buradan çok güzel dostlar edindim, şu youtube hiç bir işe yaramamış olsa da sizleri tanımış olmak yetecektir. Evet buralarda havalar hala gün içinde sıcak, ayrıca körfez hala balık yapıyor. Çipuralar kalın, ben hem çekim hem av yapmaya çalışırken aksiliklerle de mücadele etmeye çalışıyorum. Zorlansam da çok keyif alıyorum, bunu da izleyicilerle paylaşmaya çalışıyorum ki bahsettiğin gibi birilerinin özlemini gidermiş olayım, balık keyfini paylaşalım. Selamlar, sevgiler.

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Usta bana göre günün güzelliğini 2 olayla çekmişsin.
1- İğne kıran çupra 👍👍
2- Saldığın ikinci granyöz palazı 👏🏻👏🏻
Eline emeğine sağlık. Güzel bir izmir havasında keyifli bir av olmuş. Tebrikler…

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Rıfat
Körfez aslında bir maden ama gerek kirlilik, gerek denizlerimizdeki aşırı av baskısı, trollerin denizin dibini talan ederek yuvaları bozması falan derken varlık içinde yokluk çekiyoruz. Yine de güzel hareketler oldu, heyecanlar yaşattı.
Rast gelsin.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Usta bana göre günün güzelliğini 2 olayla çekmişsin.
1- İğne kıran çupra 👍👍
2- Saldığın ikinci granyöz palazı 👏🏻👏🏻
Eline emeğine sağlık. Güzel bir izmir havasında keyifli bir av olmuş. Tebrikler…
Abi teşekkür ederim. 35 40 kiloları gören bir balığın bu boylarını almak poşetçilik gibi geliyor. İçime sinmiyor. Dün yine hayabusa hfks130 1.0 iğne ile tekneden, gezer kurşun altına tek iğneli takım ile 8 parça çipura aldım. Boylar efsaneydi, onun da videosunu hazırlarım bu hafta :)

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Tebrikler Rıfat
Körfez aslında bir maden ama gerek kirlilik, gerek denizlerimizdeki aşırı av baskısı, trollerin denizin dibini talan ederek yuvaları bozması falan derken varlık içinde yokluk çekiyoruz. Yine de güzel hareketler oldu, heyecanlar yaşattı.
Rast gelsin.
Abi çok teşekkür ederim. Daha önceki videolarımdan birinde de bahsetmiştim. Şu körfez bu kadar kirliliğe ve avcılığa rağmen yine de çok güzel balıklar veriyor insanlara. Kıymeti bilinmesi gereken cennet yerlerden şu memleketimiz.