Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yıpranan Sahtelerin Avcılığı Hakkında

pars

Aktif Üye
Selamlar,
Arkadaşlar sizce sahtelerin boyasında zamanla meydana gelen deformasyon avcılığını ne kadar etkilemektedir. Boyaları yıpranmış ama hala avcılığından kaybı olmayan sahteniz var mı?

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
Benim boyası kalkan bir sahtem var avcılığından hiç birşey kaybetmedi, hala skoru 0 :) işin şakası benim de merak ettiğim bir konu. Teşekkürler değindiğiniz için, takipteyim.

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kendo seabass 125 boyası bazı yerlerde dökülmüştü bende kırmızı tahta kalemiyle boyadım ve balık alıcapınj düşünmediğim halde bana spinde ilk balığımı aldırdıIMG-20160511-WA0002.jpeg IMG-20160511-WA0000.jpeg

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Önceki konulardan ustaların deyimleri avcılığı azalmıyor bilakis artıyor..Sonuçta aksiyon ve genel rengi önemli..Sadece görüntüsü olsa, tamamen gerçek balığa benzeyen sahteler var onlarla verim alan görmedim.

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Uluç Beyin ve Özkan Beyin koyduğu sahtelerin üzerine dikkat ediniz... Çift adet dairesel deformasyon vardır... Bütün sahtelerde aynı deformasyon oluşuyor... Bunun sebebini zamanında çok düşündüm ama bulamamıştım. Belki bilen vardır... Nedir? Nedendir ? :)

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Uluç Beyin ve Özkan Beyin koyduğu sahtelerin üzerine dikkat ediniz... Çift adet dairesel deformasyon vardır... Bütün sahtelerde aynı deformasyon oluşuyor... Bunun sebebini zamanında çok düşündüm ama bulamamıştım. Belki bilen vardır... Nedir? Nedendir ? :)
Denizin dalgalarının resmi üstüne çıkmış gibi:)

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
IMG_20160501_102045.jpg ojeyle bu renge boyadığım daha önce gümüş rengi olan bir sahtem (sea spin buginu)en son avladığım balığı bununla aldım. Genelde dıştan boyalı olan sahtelerimi pattex epoxy ile kaplarım buna epoxy sürmeye üşendiydim bir süre sonra boyası döküldü sonra ojeyle bayağı boyadım