Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok sevsem de spin ile levrek avını bazen bıkmıyor değilim uzun arayışlarda.tebrikler; insanın ümitlerinin tükendiği anda paşayla karşılaşması ne de keyifli olmuştur. Dönüş yolu da yolculuğun içinden ne de olsa. Ayrıca her müsabakadan galip gelsek, bu iş bu kadar heyecanlı olur muydu? Daha nice keyifli av raporlarınızı paylaşmanız temennisiyle. ...
Heddon'u meddonu boşver Fatih.Suüstülerin hemen hepsi birbirine benzer.Tebrik ederim Emre..
Varsa sen bir şekilde kandırırsın ona şüphe yok, bu avından çok keyif verdi bana..Teşekkür ederim..hep rasgelsin..
Not: Durduk yere birde hedon çıkarttın şimdi başıma![]()
Teşekkürler...Size de her daim rast gelsin...Tebrikler başarılı bir av gerçekleştirmişsiniz. Her daim rast gelsin.
Gökhan,benim bu fotolama fasılları da uzun sürer.İstediğim pozu alana kadar balıkla mankencilik oynarız.Emre tebrikler, aradığın balık dönüş yolunda kısmet olmuş, ne mutlu sana...Resimlerin çok güzel...balığın yanına ayaklarını vs. koyarak rapor açan arkadaşlara örnek olsun,
Tekrar tebrikler...
Bülent Abi,benim bildiğim tüm levrekçiler yerinde pek duramaz.Akıllarında sürekli atıp çekmek vardır.tebrikler Emre ,,levrekçileri yerinde oturtamıyacak türden çok güzel bir rapor olmuş,,,
yakışıklıda fidan boylu bir güzel....rastgelsin...![]()
Meralar sığ olunca aramız da iyi oluyor.tebrikler emre abi su üstülerle aran iyi demek ki abi bunu benimde öğrenmem gerek bu arada sahten çok güzel gözüküyor adı ne ki![]()
Sabır taşımız çatladı desem.Tebrikler Emre Bey , sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler. Ellerinize sağlık..
Suüstülede yalnız değilim.güzel bir levro almışsın agasu üstü ile daha bir güzel olmuştur
darısı bize diyeceğimde çamur deniz durdurak bilmediki![]()
Teşekkürler Oktay.Güzel av olmuş emre abi, Tebrikler..![]()
Bütün yolcular böyle güzel,servi boylu oluyor Serdar.Emre bey tebrikler, çok güzel bir yolcu.![]()
Ben de bilemedim ne olduğunu.Tebrikler gerçekten güzel bir av olmuş... Bu sıralar levrekler avcıları hep sona bırakıyor galibaKaçan kovalanır hesabı
![]()
Çokçası gönderiyor ya da ben ava çok çıkıyorum.Tebrikler Emre.Deniz seni kısmetsiz göndermek istememiş,güzel de olmuş..![]()
Teşekkür ediyorum Faruk Bey.Emre ciğim ellerine ve yüreğine sağlık , karlı İstanbul akaşamında makale tadındaki raporun çok keyif verdi![]()
Çeşit çok,denemeye vakit yok Latif Bey.Emre bey, tebrik ederim.
İsmini andığınız sahteler benim de her zaman,
keyifle yüzdürdüğüm sahteler.
Bir aylık aradan sonra geçen hafta hızımı alamadım/doyamadım yarın sabah İki gün kalmak üzere bende bir kamp yapayım diyorum.
Bakalım karşımıza neler çıkacak.
Teşekkür ediyorum.super olmuş devamını bekliyoz süper anlatım süper paşa rasgele![]()
Teşekkür ediyorum.Tebrik ederim.
Aslında suüstüleri seçmem ve haşırneşir olmamdaki en önemli sebeplerden biri avlaklarımın sığlığı.Tebrikler Emre
O sahteden (biraz daha yeşilimsi olanı) bende de var ama daha denemedim desem yeridir.
Baştan hep su üstüyle başladığım levrek avı denemelerine nedense az dalarlılarla devam etmeye başladım.
Son raporları da gözönüne alarak su üstü sahtelerimi tekrar çantama koyup bu konudaki eksikleri de tamamlamam gerekecek sanırım.
Her zaman rastgelsin
İrilerini çok aradım;ancak çıkmadılar.Tebrikler çok güzel daha da irileri denk gelir inşallah.
Kısmet olursa neden olmasın Sinan.Teşekkürler...Tebrik ederim Emre abi çok güzel bir av olmuş. Bir ara beraber gideceğiz değilmi![]()
Artık uzun avsız zamanlar da beni bekliyor.Arada kaçamaklar olursa belki.Avsız geçen haftasonumda ilaç gibi geldi raporun sevgili Emre.
Buluşma her nekadar sonunda ve beklenmeyen bir kandırıcıyla olsa da, her şekilde güzel.
Sevgi ve selamlarımla...
Parçaların sonuncusuydu.Siz de seriden gidiyor parçalar.Sevgili Emre, bu ne güzellik...Harika bir parça...
Teşekkür ediyorum Cahit Abi.İyi avlar....Tebrik ediyorum Emre.Daha irileri de nasip olsun.Sağlıcakla kal..
Spin emekçisi olduk çıktık.Onca emeğe değer mi diyorum bazengüzel bir av olmuş emeğinin karşılığını almışsın.şansın daim olsun
Bütün paşalar güzeldir.Gayet güzel bir paşa,tebrik ederim.
Fotoğraf konusu hayli uğraş verdiriyor.Muhteşem fotoğraflar eşliğinde güzel bir levrek raporu olmuş. Tebrikler Emre Bey.
Neden,çok güzel bir kandırıcı.bu rapalanın sonunda bi iş yaptığını gördümya tamam artık ölsemde gam yemem![]()
Teşekkürler.Guzel av tebrikler
Selahattin,teşekkür ediyorum.Tebrikler Emre abi keyifle okudum, raporlarını takip etmek ayrı bir zevk rastgele..
Hakkını fazlasıyla veriyorum;ancak bazen hak hukuk da işe yaramıyor.Güzel av.tebrik ederim.işi hakkıyla yapanlar muhakkak ödülünü alıyor.
tekrar tebrikler
Doğrusu,değmedi de diyemem.Kavuşmalar uzamasa sitem etmem de.Verilen emeğe ve çabaya az gelsede levrek levrekdir tebrikler...Şimdilerde benekli doğal alabalık yakalayınca anca levrekten aldığım hazzı alıyorum....