Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Youtube Videolarina Abone Olalim Birbirimizi Destekleyelim

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar Merhaba,
Youtube konusuna daha yeni el attım bi kaç gündür kanal nasıl hazırlanır ? Abone sayısı nasıl artar ? izleyici sayısı beğenme ve yorum nasıl çoğalır onları araştırıyorum.
Ben youtube un bu kadar güzel kazançlar getireceğini tahmin etmiyordum . eğer tahmin etseydim 7-8 yıl önce bu işe çok sağlam girerdim.

Öncelikle şunu söylemeliyim içerikler özgün olmalı ?
Mesala TT (trend topik) yi yakalamak bir konuda ilklerden olmak çok önemli ?

İnsanlar artık çok tembelleşti , kimse okumuyor , bu forumdaki insanlar inanın bana çok istisna insanlar okuyorlar ve yazıyorlar.
Bu tembellikten dolayı insanlar artık google da arama yapmıyor youtube da arama yapıyor.
Bundan artık o kadar eminim ki !

Mesala dün gece dikkatinizi çekmiştir . bir reklam çıktı tüm kanallar kilitlendi aynı anda tüm kanallar hac lenmiş gibi aynı reklam oynadı.

bende hemen bunun videosunu çektim ve youtube anlık yükledim

en çok izlenen videom 4 yıl önce yüklediğim video idi o 13 bin izleme almıştı

ama dün çektiğim 1 dk lık video insanların ne nediri youtube da aramalarından dolayı 12 saatte 20 bin izleme aldı.

sanırım şimdi ne demek istediğimi anlamışsınızdır. (ha videonun içinde ne var derseniz KOCAMAN BİR HİÇ) ama TT bir konu

yani youtube da başarı için günceli çok hızlı takip edip anında sosyal medyaya sürmeniz lazım

ilave görüşler ve yorumlarınız varsa kendimizi geliştirmek adına okumaktan zenk duyarım

Arkadaşlar Merhaba,
Youtube konusuna daha yeni el attım bi kaç gündür kanal nasıl hazırlanır ? Abone sayısı nasıl artar ? izleyici sayısı beğenme ve yorum nasıl çoğalır onları araştırıyorum.
Ben youtube un bu kadar güzel kazançlar getireceğini tahmin etmiyordum . eğer tahmin etseydim 7-8 yıl önce bu işe çok sağlam girerdim.

Öncelikle şunu söylemeliyim içerikler özgün olmalı ?
Mesala TT (trend topik) yi yakalamak bir konuda ilklerden olmak çok önemli ?

İnsanlar artık çok tembelleşti , kimse okumuyor , bu forumdaki insanlar inanın bana çok istisna insanlar okuyorlar ve yazıyorlar.
Bu tembellikten dolayı insanlar artık google da arama yapmıyor youtube da arama yapıyor.
Bundan artık o kadar eminim ki !

Mesala dün gece dikkatinizi çekmiştir . bir reklam çıktı tüm kanallar kilitlendi aynı anda tüm kanallar hac lenmiş gibi aynı reklam oynadı.

bende hemen bunun videosunu çektim ve youtube anlık yükledim

en çok izlenen videom 4 yıl önce yüklediğim video idi o 13 bin izleme almıştı

ama dün çektiğim 1 dk lık video insanların ne nediri youtube da aramalarından dolayı 12 saatte 20 bin izleme aldı.

sanırım şimdi ne demek istediğimi anlamışsınızdır. (ha videonun içinde ne var derseniz KOCAMAN BİR HİÇ) ama TT bir konu

yani youtube da başarı için günceli çok hızlı takip edip anında sosyal medyaya sürmeniz lazım

ilave görüşler ve yorumlarınız varsa kendimizi geliştirmek adına okumaktan zenk duyarım

Bende YouTube kanalınızda veya blogger da gösterilen adsense reklamlarından bahsediyorsunuz sandım, jeton yeni yeni düşmeye başladı :)

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı
Özkan bey cehaletimi mazur görünüz bu kripto dediniz youtube benzeri bir platformmudur yaksa btc gibi sanal paramıdır?
Selamlar , estagfurullah kriptodan kastim bitcoin ve alt coinleri .

Son düzenleme:

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu