Sarozorfoz
Daimi Üye
Abone olduk, yorum yaptık, lıke attık sizi de bizim kanalımıza bekleriz, kolay gelsinHerkese selamlar.
Elimizden Geldiğince bizde birşeyler paylaşıyoruz.
Herkese iyi seyirler dilerim.
(link)
(link)
Abone olduk, yorum yaptık, lıke attık sizi de bizim kanalımıza bekleriz, kolay gelsinHerkese selamlar.
Elimizden Geldiğince bizde birşeyler paylaşıyoruz.
Herkese iyi seyirler dilerim.
(link)
Hakan kardeşim dediğin gibi yaptım, bu paylaşımda geçen tüm kanalların en az 2 videosunu izledim, 3-4 videosuna lıke attım ve en az 1 videosuna yorum yaptım. Bu paylaşımda ismi geçen 22 kanala abone olup, yorum yaptım ama arkadaşlardan aynı hassasiyeti görmedim, daha yarısı bile benim kanala abone olmadılar, ama sorun değil biz desteğimizi verelim, herkese kolay gelsin.Arkadaşlar Günaydın
Kısa bir hatırlatma yapmak istiyorum.
Youtube da arkadaşlarımıza abone olurken 1-2 dk izledikten sonra abone olmanızı tavsiye ederim. aksi taktirde izlemeden yapılan aboneliklerde youtube SPAM olarak kabul edebiliyor ve aboneliği geçerli saymıyor. like ve yorum yapmanın da destekleyici gücü var bilginize,
Bu vesile ile bir videomu paylaşıp henüz abone olmayan arkadaşlarımıza ağız şapırdatma videosunu izleteyim 🙂 (videoyu izleyince anlayacaksınız 🙂 )
Ha bu arada ben bu canlıyı kerevit zannediyordum meğer Mantis Karidesi imiş 🙂
siz söylemeden ben söyliyeyim dedim 🙂
Çok Teşekkür ederim,Hakan kardeşim dediğin gibi yaptım, bu paylaşımda geçen tüm kanalların en az 2 videosunu izledim, 3-4 videosuna lıke attım ve en az 1 videosuna yorum yaptım. Bu paylaşımda ismi geçen 22 kanala abone olup, yorum yaptım ama arkadaşlardan aynı hassasiyeti görmedim, daha yarısı bile benim kanala abone olmadılar, ama sorun değil biz desteğimizi verelim, herkese kolay gelsin.
Sayın Sarozorfoz,Hakan kardeşim dediğin gibi yaptım, bu paylaşımda geçen tüm kanalların en az 2 videosunu izledim, 3-4 videosuna lıke attım ve en az 1 videosuna yorum yaptım. Bu paylaşımda ismi geçen 22 kanala abone olup, yorum yaptım ama arkadaşlardan aynı hassasiyeti görmedim, daha yarısı bile benim kanala abone olmadılar, ama sorun değil biz desteğimizi verelim, herkese kolay gelsin.
Dediğiniz gibi,Çok Teşekkür ederim,
Paylaşımlarınızı ara ara yenilemenizde fayda var bence , çünkü bazen paylaşım yaptığımızda bazı arkadaşlarımız online olmayabiliyor , kasti abone olmadıklarını düşünmüyorum.
Sayın Sarozorfoz,
Desteğiniz için teşekkürler. Bende kanalınıza abone oldum like attım ve yorumda bulundum. Biraz iç çekerek yorum yazdım 🙂
Çok teşekkürler, kanalınızda lıke, oltanızda kalama sesi hiç eksik olmasın, kolay gelsin
abonelik tamadır polen tozu. yanık yanıkoğluAbone olduk, yorum yaptık, lıke attık sizi de bizim kanalımıza bekleriz, kolay gelsin
(link)