Youtube Videolarina Abone Olalim Birbirimizi Destekleyelim

Arkadaşlar Günaydın
Kısa bir hatırlatma yapmak istiyorum.
Youtube da arkadaşlarımıza abone olurken 1-2 dk izledikten sonra abone olmanızı tavsiye ederim. aksi taktirde izlemeden yapılan aboneliklerde youtube SPAM olarak kabul edebiliyor ve aboneliği geçerli saymıyor. like ve yorum yapmanın da destekleyici gücü var bilginize,
Bu vesile ile bir videomu paylaşıp henüz abone olmayan arkadaşlarımıza ağız şapırdatma videosunu izleteyim 🙂 (videoyu izleyince anlayacaksınız 🙂 )

Ha bu arada ben bu canlıyı kerevit zannediyordum meğer Mantis Karidesi imiş 🙂
siz söylemeden ben söyliyeyim dedim 🙂

Arkadaşlar Günaydın
Kısa bir hatırlatma yapmak istiyorum.
Youtube da arkadaşlarımıza abone olurken 1-2 dk izledikten sonra abone olmanızı tavsiye ederim. aksi taktirde izlemeden yapılan aboneliklerde youtube SPAM olarak kabul edebiliyor ve aboneliği geçerli saymıyor. like ve yorum yapmanın da destekleyici gücü var bilginize,
Bu vesile ile bir videomu paylaşıp henüz abone olmayan arkadaşlarımıza ağız şapırdatma videosunu izleteyim 🙂 (videoyu izleyince anlayacaksınız 🙂 )

Ha bu arada ben bu canlıyı kerevit zannediyordum meğer Mantis Karidesi imiş 🙂
siz söylemeden ben söyliyeyim dedim 🙂

Hakan kardeşim dediğin gibi yaptım, bu paylaşımda geçen tüm kanalların en az 2 videosunu izledim, 3-4 videosuna lıke attım ve en az 1 videosuna yorum yaptım. Bu paylaşımda ismi geçen 22 kanala abone olup, yorum yaptım ama arkadaşlardan aynı hassasiyeti görmedim, daha yarısı bile benim kanala abone olmadılar, ama sorun değil biz desteğimizi verelim, herkese kolay gelsin.

Hakan kardeşim dediğin gibi yaptım, bu paylaşımda geçen tüm kanalların en az 2 videosunu izledim, 3-4 videosuna lıke attım ve en az 1 videosuna yorum yaptım. Bu paylaşımda ismi geçen 22 kanala abone olup, yorum yaptım ama arkadaşlardan aynı hassasiyeti görmedim, daha yarısı bile benim kanala abone olmadılar, ama sorun değil biz desteğimizi verelim, herkese kolay gelsin.
Çok Teşekkür ederim,
Paylaşımlarınızı ara ara yenilemenizde fayda var bence , çünkü bazen paylaşım yaptığımızda bazı arkadaşlarımız online olmayabiliyor , kasti abone olmadıklarını düşünmüyorum.

Arkadaşlar Büyükçekmece gölünde güzel bir havada semaver çay ve mangalın yanında güzel bir av yaptık, keyifli bir gündü. birçok balığı suya iade ettik, oltası suda olan herkese rasgele...
Kanalımıza abone olanlara şimdiden çok teşekkürler.
(link)

Sayın Sarozorfoz,
Desteğiniz için teşekkürler. Bende kanalınıza abone oldum like attım ve yorumda bulundum. Biraz iç çekerek yorum yazdım 🙂

Çok Teşekkür ederim,
Paylaşımlarınızı ara ara yenilemenizde fayda var bence , çünkü bazen paylaşım yaptığımızda bazı arkadaşlarımız online olmayabiliyor , kasti abone olmadıklarını düşünmüyorum.
Dediğiniz gibi,
Benim yeni bir kızım oldu. Bu yüzden sık sık girip bakamıyorum. İlgilenemiyorum. Ama fırsat buldukça bakıcam bundan sonra.

Back