Youtube Videolarina Abone Olalim Birbirimizi Destekleyelim

Balık Peşinde Büyük Rota - İlk Serinin Fragmanı

Tutkumuz balık tutmak. Bir diğer tutkumuz en iyi görseli yakalamak. Olta balıkçılığı üzerine Türkiye’de görsel bir hafıza oluşturmak için yola çıktık. Farklı coğrafyalarda farklı deneyimler edinmek, yeni şeyler öğrenmek, balıkçılık ve balık davranışları konusunda deneyimli ve profesyonel insanlarla tanışmak ve onları kayıt altına almak amacındayız.

Malum bu günler evde kalma günleri
Vaktimizi nasıl değerlendiririz diye düşünüyorsanız eğer
Ben sizler için izlenebilecek 10 film videosu çektim arkadaşlar...

hazır bu izole günlerde vakit bulmuşken izleyin derim pişman olmazsınız 🙂

Hafif Spin takım ile teknede aksiyon dolu muhteşem bir balık avı yaptık. Üç yıldır kullandığım Okuma Ceymar'ın kalamasını daha önce hiç böyle görmemiştim! İki kez üst üste aldığım aynı balık kalamayı adeta yaktı!

Antalya'ya geldiğim ilk dönemlerde yapmış olduğum bu balık avı, hayatımın en unutulmaz avlarından biri oldu. Daha meraya giderken sırtı ile başlayan avımıza, farklı meralarda farklı balık avlarıyla devam ettik. En son yaşadığım adrenalin dolu mücadele ise güne damgasını vurdu!

Herkese günaydın kardeşlerim abilerim,
Bu videomda evde çapari yapımı ile ilgili nacizhane bir eğitim videosu çektim destekleriniz için teşekkürler like atıp abone olalım destek olalım lütfen.
Evde kaldığımız bugünlerde sizlerde yapın bence yarın bu günler bittiğinde takımlarımız hazır olsun ki millete muhtaç olmayalım hayırlı pazarlar. #özledik #evdekal

Merhaba abilerim kardeşlerim,
Evdekaldığımız bugünlerde sizlerle bu eski av videomuzu paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz balık yok ama görüntüler çok güzel zorlu bir noktaya iniyoruz
İyi seyirler,

Back