Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yuki Amg XC-A ile Shimano fliegen karşılaştırması

Kerem Dilek

Yeni Üye
Adı
Kerem Dilek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Herkese merhaba,
Uzun zamandir iki urunun karşılaştırma yorumunu arıyorum,
Yuki Amg XC-A/slow modeli ile Shimano super aero fliegen 35sd model arasin da kıyaslama yapılır ise, fliegen kendini kanitlamış bir makina, yuki amg xc-a/slow 2019 icin ne soylenebilinir? Kullanan varmıdir? Istanbul bogazın da kullanima uygun mudur? Ağırlıklı olarak at-çek av'da (istavrit, nadir de olsa rapala) ve yemli avlar da (dişli avın da) kullanma hedefim var. Sitede eski yuki'ler için yorumlar gördüm fakat amg xc-a/slow modeli için "merakla bekliyoruz" yorumundan başkasını göremedim:) acaba bu merakını giderip tecrübesini paylaşabilecek üstatlar varmıdır??

Konu ile alakalı bilgi paylaşımı yapıp, tecrübenizi paylaşmanızı rica ederim.

Eğer yorumlar uygun ise fliegen'e o kadar para vermeden (mercedes, herzaman mercedestir) bir nebze de olsa keyif alabilirim.

Değerli vaktinizi ayırıp paylaşımınız için şimdiden teşekkürler.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Devri 4,7 yanlış görmediysem.
Boğazda 4,7 devirli surflerden uzak durun derim. 3,8 i geçmemeli boğaza uygun surf makineler..
Hiç bir surf makine Fliegenin yerini tutamaz bence.

Kerem Dilek

Yeni Üye
Adı
Kerem Dilek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Devri 4,7 yanlış görmediysem.
Boğazda 4,7 devirli surflerden uzak durun derim. 3,8 i geçmemeli boğaza uygun surf makineler..
Hiç bir surf makine Fliegenin yerini tutamaz bence.
Yuki 4.0 devir de.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi