Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

yüksek devirli makine tavsiyesi

Cenk Tamaç

Yeni Üye
Yazdığın makinalar içinde sonora kullanıcısıyım 5.7.1 devirli kullanışlı bir makine beni şimdiye kadar üzmedi tavsiye edebilirim Sonora 4000 FB 4+1BB Olta Makinesi | Avcı Market deviri biraz daha düşük olan exage de iyi bir makina fakat fiyat olarak karşılaştırıp ben sonora yı tercih etmiştim.

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yazdığın makinalar içinde sonora kullanıcısıyım 5.7.1 devirli kullanışlı bir makine beni şimdiye kadar üzmedi tavsiye edebilirim Sonora 4000 FB 4+1BB Olta Makinesi | Avcı Market deviri biraz daha düşük olan exage de iyi bir makina fakat fiyat olarak karşılaştırıp ben sonora yı tercih etmiştim.
Bu sonarada yedek kafa olsa ucuz devirli kaliteli makina arayan arladaşlar için tam süper ollacak.

Ben shimano nun spin makinalarının % 80 nini kullandım yedek kafa kiminde var kiminde yok neye göre yedek kafa koyuyorlar harbiden bilmiyorum çokta merak ediyorum

gomecli

Yeni Üye
Dam quick fz benim de dikkatimi çekiyor ama tuzlu suya dayanir mi? O düşündürüyor. Yoksa elime aldim yağ gibi kayiyor ve kolunun eva olmasi çevirirken keyif veriyor. Ve de hafif.

Süleyman
legasis bulunduğum yerde görme fırsatım oldu bir yorumda boş dahi cekilse balık varmış gibi zor cekildiğinden bahsedilince kafamda soru işareti oluştu ama sağlama benziyor
dam makine hakkında bilgi verebilirmisiniz cevirme kolu metalmi kafa aliminyum gibi çünkü gönlümde dam var hafif olması bir sebeblerden okuma v sistem kamışla yarım kilonun altında olacak

6 devir üstü makine istemiştim lüfer ve palamut için fakat iyi makinede olsa daha hızlı cevirmek zorunda olmak inanın beli bir süre sonra güçten düşmeye ve avın verimini düşürüyor

1 sırada dam
2 sırada daiwa legasis
3 sırada shimano sonra var başka makine ile ilgilenmiyorum

gomecli

Yeni Üye
Bu sonarada yedek kafa olsa ucuz devirli kaliteli makina arayan arladaşlar için tam süper ollacak.

Ben shimano nun spin makinalarının % 80 nini kullandım yedek kafa kiminde var kiminde yok neye göre yedek kafa koyuyorlar harbiden bilmiyorum çokta merak ediyorum
aynen bu yedek kafa işi neye göre belirleniyor firmalar lazım olmasada bazen lazım oluyor

exemcli

Aktif Üye
Sedona 2500 fd benim kullandığım ikinci spin makina yedek kafa olarak catana 2500 FB kullanıyorum .

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
aynen bu yedek kafa işi neye göre belirleniyor firmalar lazım olmasada bazen lazım oluyor
Bahsi geçen Sedona, Sonora vs. gibi makinalar U.S.A pazarı ürünleridir. Dolayısıyla oradaki tüketicilerin ve pazarın şartları göz önünde tutularak maliyetleri aşağı çekmek durumundalar ki, pazar payında % lerini bir nebze daha yüksek tutabilsinler. İlk serileri olan FA ve FB ler, bilebildiğim kadarıyla yedek makaralıydı.

gomecli

Yeni Üye
yardımcı olan tüm arkadaşlara teşşekkür ederim dam quick fz 400 siparişini verdim