Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yurtdışı Alışveriş Siteleri

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
şu an plat sitesinde xmass indirimleri var. Özellikle shore liner 145f 15 dolar, 170f ler de 17 dolar. tanesi 33 TL gibi rakama gelir. TR fiyatının yarısı. 3-4 lira da adet başı kargo tutsa. Her türlü %50 kardasınız demektir. indirimler 1 ay sürecek.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hocam ben iyi bir makine almayi düşünüyorum bütçe 750 TL civarı acaba Ciddi kar olur mu kapı da vergi Ödersiniz diyorsunuz ya % 21 falan onu da ayrica hesaplamak lazım değil mi ?

excense cia 4000 düşünüyorum mesela vergi yoksa 120 TL gibi bir kar var vergi binerse Türkiye piyasasına aynı fiyata bulabiliyoruz

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Hocam ben iyi bir makine almayi düşünüyorum bütçe 750 TL civarı acaba Ciddi kar olur mu kapı da vergi Ödersiniz diyorsunuz ya % 21 falan onu da ayrica hesaplamak lazım değil mi ?

excense cia 4000 düşünüyorum mesela vergi yoksa 120 TL gibi bir kar var vergi binerse Türkiye piyasasına aynı fiyata bulabiliyoruz
Hocam excence cia mıexcense CI4 mü almayı düşünüyosunuz?

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Hocam eğer Türkiyede 750 tlye bulabilirseniz 0'ını kaçırmayın. Şuan baktım genelde stokta yok 750 tl görünüyor fiyat. Ama Türkiyede av malzemesi satanlarda ürün bittikten sonra fiyatını düşürme gibi bir politika var. Sanırım bak biz ucuza satıyoruz diğer ürünlerimizden al gibi bir izlenim yaratılmaya çalışılıyor. Dediğim gibi eğer stokta 750 tlye bulursanız direk buradan alın. Yurt dışından yeni modeli ci4 + vergi ve kargo dahil 750 tlye geliyor. Plattan dolar kuru 2.22 olarak hesapladığım + vergi + kargo 750 tl çıktı :)

Edit: Shimano Excence 4000m modeliyle karşılaştırmayın. 4000m mmodeli daha düşük bir model.

Son düzenleme:

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
Benim de merak ettigim platta kargo alinan ürünün üzerine ekleniyor mu? Eklenmiyorsa kargo ücretini belirtip mi gönderiyorlar? Yoksa ne çikarsa bahtimiza mi diyoruz.:D

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
Benim de merak ettigim platta kargo alinan ürünün üzerine ekleniyor mu? Eklenmiyorsa kargo ücretini belirtip mi gönderiyorlar? Yoksa ne çikarsa bahtimiza mi diyoruz.:D
Hocam kargo ücretleriyle ilgili bilgi veren bir sayfa var platta orda neyden ne kadar aldığı yazıyor. Makinelerden 20 dolar ortalama alıyor kargo diye biliyorum. Ben geçen 1 tane 20 gr 2 tane de 40 ar gr sahte istedim kargosu 7 dolardı. Paketin üzerindeki faturada ürün fiyatı ve kargo ayrı olarak yazıyor. Ödeme esnasında kendi otomatik hesaplayıp o anki ödemeniz üzeriden alıyor.

kalamarcı

Üye
Adı
Murat
Ürün bedeli ayrı belirtiliyor.

Paketleme ve kargo bedeli ayrı belirtiliyor.

Dikkat etmeniz gereken şey Ürün bedelinin 75 Euro yu geçmemesi (toplamın değil sadece ürünlerin)

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
Ürün bedeli ayrı belirtiliyor.

Paketleme ve kargo bedeli ayrı belirtiliyor.

Dikkat etmeniz gereken şey Ürün bedelinin 75 Euro yu geçmemesi (toplamın değil sadece ürünlerin)
En son parayi toptan ödeyip, alisverisi tamamlamis oluyoruz degil mi?