Zamana Karşı Bir Yarışa Döndü Sanki

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bkirgic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaten takım aç kapa yarım saat. Yarım saat de takım yenile. Çay sigara lafla vs. 2 3 saat arası çalışıyoruz.

Hafta sonları, Pazar'dan Pazar'a fırsat yakalayabiliyorum. Sabah suyu saat 05:00-05:30 avlakta oluyorum, saat 10:30 gibi dönüyorum.

Şöyle bakıp çıkayım desen bile 2 saatin gidiyor aslında bizimkisi balık avı değil balık bekleme merasimi arkadaşlar suya girecekte bizim av başlayacak

Hafta sonları bir gün sabah suyuna kacabiliyorum. Yol 2 saat 4 saatte ben takiliyorum. Total 6 saat.

Hemen hemen hafta içi her gün sabah 4 - 9 / 10 arası.

Normalde uyku problemi olan birisiyim, uyuduğum zaman hayatta uyanmam, öğlene kadar yatarım.

O yüzden artık kendime hobi edindim, sabah erkenden kalkıp balığı yokluyorum, kahvaltı vakti evde oluyorum, bazen kahvaltıyı hazırlayıp hanımı vs. uyandırıyorum.

Tabi bu son bir ay içinde olan bir durum öncesinde haftada bir bilemedin iki defa çıkardım.

Bahsettiğim konu sadece av da geçirdiğin sure bunun öncesi ve sonrasını dahil etmen lazım
Av öncesi baliksevdam forumununda günün en güncel konularını okumak 😉 daha sonra takım hazırlamak ve eksikleri tamamlamak ava çıkmak ve av dönüşü takımlarının bakımı yapmak falan baya bi vakit geçiyor aslında aslında konuyu yazarken bile balık için vakit ayırıyorsun herkes rastgele avlariniz daim olsun😉

Back