Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zamana Karşı Bir Yarışa Döndü Sanki

Büyük Beyaz

Daimi Üye
Adı
Serhat karayol
Zaten takım aç kapa yarım saat. Yarım saat de takım yenile. Çay sigara lafla vs. 2 3 saat arası çalışıyoruz.

simiot

Aktif Üye
Adı
Serkan
Hafta sonları, Pazar'dan Pazar'a fırsat yakalayabiliyorum. Sabah suyu saat 05:00-05:30 avlakta oluyorum, saat 10:30 gibi dönüyorum.

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şöyle bakıp çıkayım desen bile 2 saatin gidiyor aslında bizimkisi balık avı değil balık bekleme merasimi arkadaşlar suya girecekte bizim av başlayacak

Fatalbooz

Aktif Üye
Adı
Onur bozkus
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hafta sonları bir gün sabah suyuna kacabiliyorum. Yol 2 saat 4 saatte ben takiliyorum. Total 6 saat.

B

BS Okuru

Misafir
Hemen hemen hafta içi her gün sabah 4 - 9 / 10 arası.

Normalde uyku problemi olan birisiyim, uyuduğum zaman hayatta uyanmam, öğlene kadar yatarım.

O yüzden artık kendime hobi edindim, sabah erkenden kalkıp balığı yokluyorum, kahvaltı vakti evde oluyorum, bazen kahvaltıyı hazırlayıp hanımı vs. uyandırıyorum.

Tabi bu son bir ay içinde olan bir durum öncesinde haftada bir bilemedin iki defa çıkardım.

AngelandteaR

Aktif Üye
Adı
Engin Ç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bahsettiğim konu sadece av da geçirdiğin sure bunun öncesi ve sonrasını dahil etmen lazım
Av öncesi baliksevdam forumununda günün en güncel konularını okumak ;) daha sonra takım hazırlamak ve eksikleri tamamlamak ava çıkmak ve av dönüşü takımlarının bakımı yapmak falan baya bi vakit geçiyor aslında aslında konuyu yazarken bile balık için vakit ayırıyorsun herkes rastgele avlariniz daim olsun;)

bkirgic

Daimi Üye
Adı
Barış
Kan Grubu
O Rh Pozitif
detay olmuş biraz ama önemli tabi .