Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Buna sesli güldüm'' Çok daha güzelleri sizlerin olsun =) ''
Şu yazın devrelerimi yakıyor, fatal eror verdiriyor bana, bildiğin mavi ekran çıkıyor. Sonra sistemi geri yükle diyorum da
sonra ayıkıyorum nerede olduğumu ''THE MARMARA''
Tebrik ederim güzel av olmuş her zamanki gibi.Ben zaten sizin bu tuttuğunuz balıkları halde de aynı böyle görüyorum hiç şaşırmadım
![]()
Eyvallah abimOfffffffffffffffffffffffff. İçim gitti. Helal olsun abicim.
Forumdan attırın beniPaylaş paylaş. bizde burda hırsımızdan çatlayalım olur mu ?. Yok ki denizimiz bizde böyle balıklar alalım.
TeşekkürlerMaşallah.Bol bereketli avlar olsun![]()
TeşekkürlerTebrikler güzel balıklar rastgele
Teşekkürler abimTebrikler İnan
Yine çok güzel av yapılmış, güzel balıklar yakalanmış.
Yengeçler de nefis görünüyor.
Afiyet olsun
Şikayet et şikayetEhh be İnan abi tutan var tutamayan var ayıp oluyor
şaka bir yana paylaşımları zevkle takip ediyoruz abi daha iyileri rastgelsin! ellerine sağlık
Ben de diyorum sınır gelsinbence fotolara bir sınır getirilmli, yaa bu nedir
devami gelsin daha bol olsun.
Hadi rastgele abimTebrikler İnan. Cuma olsa da balığa gitsek![]()
TeşekkürlerMuhtesem kareler tebrikler
Aman efendim nispet ne haddimizeSelamınaleyküm tamam foto atın dedikte yani haldeki bslik tezgahı gibi olmuş nispet yapar gibi mi sankim mm güzel kareler maşşallah ( rast gele desem mi demesem mi ) arada kaldım gibi canı gönülden RASGELE
Beklerim =)Usta bereketli olsun. Bizde 2 tane istavrit için her gün mazot yakalım kol yoralım... Mesafe falan dinlemem gelirim ben böyle bir ava hafta sonu için vallaha![]()
![]()
Teşekkürler =)tebrikler