Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

07.10.2018 Avımız

06NEFES06

Üye
Adı
isa
Selamınaleyküm tamam foto atın dedikte yani haldeki bslik tezgahı gibi olmuş nispet yapar gibi mi sankim mm güzel kareler maşşallah ( rast gele desem mi demesem mi ) arada kaldım gibi canı gönülden RASGELE

inan01

Daimi Üye
:bsmagryr: '' Çok daha güzelleri sizlerin olsun =) '' :bsmagryr:

Şu yazın devrelerimi yakıyor, fatal eror verdiriyor bana, bildiğin mavi ekran çıkıyor :confused:. Sonra sistemi geri yükle diyorum da :kötü: sonra ayıkıyorum nerede olduğumu ''THE MARMARA''

Tebrik ederim güzel av olmuş her zamanki gibi.:rolleyes: Ben zaten sizin bu tuttuğunuz balıkları halde de aynı böyle görüyorum hiç şaşırmadım :naslyany:
Buna sesli güldüm :D Yalnız, "The Marmara"da da güzel balıklar çıkıyor... Çıkmıyor mu yoksa :islik::D
Çok daha güzelleri senin olsun :koptum:

Offfffffffffffffffffffffff. İçim gitti. Helal olsun abicim.
Eyvallah abim :krnz:

Paylaş paylaş. bizde burda hırsımızdan çatlayalım olur mu ?. Yok ki denizimiz bizde böyle balıklar alalım.
Forumdan attırın beni :kptmya:

Maşallah.Bol bereketli avlar olsun:)
Teşekkürler :)

Tebrikler güzel balıklar rastgele

Tebrikler İnan
Yine çok güzel av yapılmış, güzel balıklar yakalanmış.
Yengeçler de nefis görünüyor.
Afiyet olsun
Teşekkürler abim :) Yalnız bu gidişle oy birliği ile forumdan men edecekler beni sanki :krktm::D

Ehh be İnan abi tutan var tutamayan var ayıp oluyor :D

şaka bir yana paylaşımları zevkle takip ediyoruz abi daha iyileri rastgelsin! ellerine sağlık
Şikayet et şikayet :D

bence fotolara bir sınır getirilmli, yaa bu nedir :)
devami gelsin daha bol olsun.
Ben de diyorum sınır gelsin :islik::D

Tebrikler İnan. Cuma olsa da balığa gitsek :acpsnr:
Hadi rastgele abim :)

Muhtesem kareler tebrikler

inan01

Daimi Üye
Selamınaleyküm tamam foto atın dedikte yani haldeki bslik tezgahı gibi olmuş nispet yapar gibi mi sankim mm güzel kareler maşşallah ( rast gele desem mi demesem mi ) arada kaldım gibi canı gönülden RASGELE
Aman efendim nispet ne haddimize :D Daha güzelleri nasip olsun. Teşekkür ediyorum

Adı
Serhan Herdinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Usta bereketli olsun. Bizde 2 tane istavrit için her gün mazot yakalım kol yoralım... Mesafe falan dinlemem gelirim ben böyle bir ava hafta sonu için vallaha :) :)