Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

08.02.2011-Boğaziçi'nin Has Sarıkanatları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler Birol abi daha iyilerine rastgele afiyet olsun:)

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
sevgili Birol (adaş),
Senin her avından sonra seni tebrik ediyoruz.olay kanıksandı.Gidiyorsun ve balığını alıyorsun.
Sanki bu balıklar kendileri kovaya atlıyormuş gibi bize gelen bu avların aslında ne kadar zor olduğunu biliyorum.
200 gram ile tüm gün çalışmak öyle kolay değil.MEsela ben hiçbir zaman tüm gn avlanmadım bu şekilde.üstelik genelde 150 gram ile avlanırım.
Sözün özü yaptığın avlar gerçekten zorluk derecesi açısından takdir-e şayan.
Tekrar tebrik ederim.

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrikler Birol abi daha iyilerine rastgele afiyet olsun:)
Teşekkürler Selahattin. Afiyet oldu bile bu akşam:harika:
Rastgele
sevgili Birol (adaş),
Senin her avından sonra seni tebrik ediyoruz.olay kanıksandı.Gidiyorsun ve balığını alıyorsun.
Sanki bu balıklar kendileri kovaya atlıyormuş gibi bize gelen bu avların aslında ne kadar zor olduğunu biliyorum.
200 gram ile (bazen 250) tüm gün çalışmak öyle kolay değil.Mesela ben hiçbir zaman tüm gün avlanmadım bu şekilde.üstelik genelde 150 gram ile avlanırım.
Sözün özü yaptığın avlar gerçekten zorluk derecesi açısından takdir-e şayan.
Tekrar tebrik ederim.
Teşekkürler Adaş,
Tabiiki balıklar kovaya kendileri atlamıyor sudan çıkıp;)
Meraya gelen arkadaşlarda çok zorlu olduğunu bizzat kendileride test etti.
Gerçektende çok zor. Parçalı kamışla 200 gr kurşunu sürekli atıp çekmek öncelikle ham vücut istemiyor, ben avdan sonra hiç kas ağrısı çekmiyorum mesela, lakin sonraki gün vücut yerinden kalkmıyor resmen. Yani para verilse sonraki gün bir av daha yapamam. Sezon başında parçalı kamışı 5 dakika elimde tutamıyordum kolumun ağrısından.
Bu balıklarda bu kış günlerinde hafif kurşunla maalesef alınamıyor. Balık dipte yatıyor, rapalayı sararken kurşun dibe mümkün oldukça yakın gelmeli. Tabii boğazdaki Kasım-Aralık ayındaki akıntının 2-3 katı bir akıntı da var şuan.
Tüm bunları yapabilen eğer o gün balık kanaldan çıkıp kıyıladıysa biraz balığı alıyor.
Sonuç olarak gerçekten donanım-bilgi ve sağlam vücut istiyor bu kış avı.

dede

Aktif Üye
Adı
Kemal Dede
Kan Grubu
B Rh Pozitif
tebrikler birol bey yine güzel bi av olmuş elinize emeğinize sağlık avınız daim olsun

gurcansap

Daimi Üye
Adı
Gürcan Sap
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tebrik ederim kardeşim. Avların hep böyle bereketli olsun inşallah.
Şu meranızı ben de merak ediyor ve aramaya başladım bile sizi :).
Tüm sahil şeridine isminizi verdim, görüldüğünüz yerin koordinatlarını bildirecekler bana :).
Şaka bir yana benimde parçalı ferrari kamışım var. Ertesi gün için söylediklerine gönülden katılıyorum. Bir hafta ara vermeye de gelmiyor. Vücut hemen hamlıyor.
Tekrar tebrik ederim. Başarılı avların daim olsun.
Sevgilerimle

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Tebrik ederim kardeşim. Avların hep böyle bereketli olsun inşallah.
Şu meranızı ben de merak ediyor ve aramaya başladım bile sizi :).
Tüm sahil şeridine isminizi verdim, görüldüğünüz yerin koordinatlarını bildirecekler bana :).
Şaka bir yana benimde parçalı ferrari kamışım var. Ertesi gün için söylediklerine gönülden katılıyorum. Bir hafta ara vermeye de gelmiyor. Vücut hemen hamlıyor.
Tekrar tebrik ederim. Başarılı avların daim olsun.
Sevgilerimle
Eyvah aranıyoruz :p

Teşekkürler Gürcan Bey.
Bende size bereketli avlar dilerim.
Saygılar

bluefish34

Aktif Üye
Adı
Erdem
Bakıyorumda yeni duel lerde piyasada.. :D Sabahları sıcak poğaçaya da alıştık bırakamıyoruz he.. :D Tebrikler Birol parçalı kamışla 200 ve üstü kurşunla bu avları gerçekleştirdiğin ve bu sarıları kaptığın için.. :harika: Merada millet artık senin gelmeni bekliyor azminle onlarıda ateşliyorsun biliyorsun tekrardan tebrikler... Rastgelsin özellikle şu lüfer.. :) (Aç parantez Boğazda orkinos vardı da biz mi tutmadık.. :D:D :D anladın sen onu )

ozi

Daimi Üye
Adı
Ozan Dağlı
Tebrikler Birol. Afiyet olsun. RAsgele

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bakıyorumda yeni duel lerde piyasada.. :D Sabahları sıcak poğaçaya da alıştık bırakamıyoruz he.. :D Tebrikler Birol parçalı kamışla 200 ve üstü kurşunla bu avları gerçekleştirdiğin ve bu sarıları kaptığın için.. :harika: Merada millet artık senin gelmeni bekliyor azminle onlarıda ateşliyorsun biliyorsun tekrardan tebrikler... Rastgelsin özellikle şu lüfer.. :) (Aç parantez Boğazda orkinos vardı da biz mi tutmadık.. :D:D :D anladın sen onu )
Evet kahvaltının üstüne birde poğaça iyi gidiyor
Bugün merayı dinlendiriyorum :) Balık yok diye azalsın gelenler.:cool:
Milleti ateşliyorum da sonra bize atacak yer kalmıyor nasıl iş anlamadım.:D Lüfer zaten denk gelmez ama yinede bir umutla bekliyoruz bakalım.
Teşekkürler.
Tebrikler Birol. Afiyet olsun. RAsgele
Teşekkürler Ozan Bey.
Rastgele

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...