Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sevgili dostlarım ve Selahattin Bey'cim,Selahattin Bey'cim, İnşallah ben de o gün siz dostlarımın arasında olmak istiyorum; beni de ekleyebilirsiniz![]()
Egeden/ Selçuk
Babana çok geçmiş olsun Selçuk Abi.Sevgili dostlarım ve Selahattin Bey'cim,
Yarınki toplantımıza dün babamın kalça kemiğini kırması ve ameliyat olması nedeniyle katılamayacağım. Katılacak dostlarımızdan bazılarıyla tanışmamıza karşın özellikle tanışamadığım ve tanışmayıda çok arzu ettiğim halde ,beklenmedik bu durum karşısında siz dostlarımın anlayışla karşılayacağınıza inanarak bol balıklı,eğlenceli ve mükemmel bir akşam diliyorum. Rastgele ...
Selçuk,
İstanbul-Ataşehir/Anadolu sahil
Balıkesir-Gömeç/Karaağaç
Shimano AR-C AERO CI4+ 4000XG
DAM Quick 3000
Shakespeare Sigma
Güzel Sürpriz, Akşam için haberleşirizBir aksilik çıkmazsa ben de katılmak istiyorum. Sizlerle tanışmak benim için bir zevk olacak![]()
Geçmiş olsun Selçuk abi, başka sefere inşallah.Sevgili dostlarım ve Selahattin Bey'cim,
Yarınki toplantımıza dün babamın kalça kemiğini kırması ve ameliyat olması nedeniyle katılamayacağım. Katılacak dostlarımızdan bazılarıyla tanışmamıza karşın özellikle tanışamadığım ve tanışmayıda çok arzu ettiğim halde ,beklenmedik bu durum karşısında siz dostlarımın anlayışla karşılayacağınıza inanarak bol balıklı,eğlenceli ve mükemmel bir akşam diliyorum. Rastgele ...
Selçuk,
İstanbul-Ataşehir/Anadolu sahil
Balıkesir-Gömeç/Karaağaç
Shimano AR-C AERO CI4+ 4000XG
DAM Quick 3000
Shakespeare Sigma
Sabah geçtim oradan, yağış yok. Kasım soğuğu var. Sıkı giyinilirse yeterli olacaktır.Şu anda hava nasıl o tarafta?
Mesaj alındı. Tamamdır abi.Sabah geçtim oradan, yağış yok. Kasım soğuğu var. Sıkı giyinilirse yeterli olacaktır.