m1976k
Aktif Üye
Nasıl diyordu şarkıda "aklıma düştü gözlerin bir görebilsen dın dın dı dın.." aynen öyle oldu bir gün önceside gidip 2 adet levrek yakalamıştım vel hasılı dün gece 11 gibi evden çıktım kanala varıp biraz teke süzdüm ve dalaman çayının denize döküldüğü meraya vardı saat 12 yi bulmuş takvimler 1 temmuzu gösteriyordu ve oarad 3 kişidaha var dı ve arkadaşlardandı 10 metre kadar suya girdim iğnenin ucuna tekeyi takıp ya bismillah deyip saldım bu arada akıntıda güzeldi dalaman çayının serin sular bizleri yara yara denize kavuşuyordu derken misina gerildi tasmayı vurup yavaş yavaş kıyıya yürüdüm aman gülüm aman nazlı kuşum diye diye ilk yakışıklıyla buluştuk tekrar suya biraz zaman geçti ikincide binmişti oltaya onuda maniler eşliğinde kenara alacakken son anda kurtuldu nasip deyip tekrar suya bi müddet sonra tekrar aynı hadise buda nazar olsun dedim uzun bir müddet tık yok bu arada suda 7 kişi olduk resmen köy kahvesine döndü meraarkadaşlardan çeken oluyor derken saat 3 oldu iyice yorulmuştum suyun içinde gözlerimi kapatım denizin temiz havasını i.çime çekip bir yandanda gözlerimi dinlendirirken birde baktım ki biri benim sicimi çekip duruyor heyyyyyyyyt kaptırmam sana misinamı deyip yakışılıyı arkadaşının yanına ve final 3. balığıda aldıktan sonra saat 4 gibi meradan ayrıldım eve geldiğimde sabah namazı vakti girmişti yaradanıma bukadar nimetler içerisinde böyle güzel cennet vatanda yaaşadığım için sonsuz hamd ve senada bulunup vazifemide yaptıktan sonra istirahate çekildim
not :arkadaşlar palaz iğneği neredeyseböbreklere kadar yuttuğu için çıkarırken hasar gördüğü için iade edemedim

not :arkadaşlar palaz iğneği neredeyseböbreklere kadar yuttuğu için çıkarırken hasar gördüğü için iade edemedim