Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

1 Temmuz Levrekleri...

m1976k

Aktif Üye
Adı
murat keleş
Nasıl diyordu şarkıda "aklıma düştü gözlerin bir görebilsen dın dın dı dın.." aynen öyle oldu bir gün önceside gidip 2 adet levrek yakalamıştım vel hasılı dün gece 11 gibi evden çıktım kanala varıp biraz teke süzdüm ve dalaman çayının denize döküldüğü meraya vardı saat 12 yi bulmuş takvimler 1 temmuzu gösteriyordu ve oarad 3 kişidaha var dı ve arkadaşlardandı 10 metre kadar suya girdim iğnenin ucuna tekeyi takıp ya bismillah deyip saldım bu arada akıntıda güzeldi dalaman çayının serin sular bizleri yara yara denize kavuşuyordu derken misina gerildi tasmayı vurup yavaş yavaş kıyıya yürüdüm aman gülüm aman nazlı kuşum diye diye ilk yakışıklıyla buluştuk tekrar suya biraz zaman geçti ikincide binmişti oltaya onuda maniler eşliğinde kenara alacakken son anda kurtuldu nasip deyip tekrar suya bi müddet sonra tekrar aynı hadise buda nazar olsun dedim uzun bir müddet tık yok bu arada suda 7 kişi olduk resmen köy kahvesine döndü meraarkadaşlardan çeken oluyor derken saat 3 oldu iyice yorulmuştum suyun içinde gözlerimi kapatım denizin temiz havasını i.çime çekip bir yandanda gözlerimi dinlendirirken birde baktım ki biri benim sicimi çekip duruyor heyyyyyyyyt kaptırmam sana misinamı deyip yakışılıyı arkadaşının yanına ve final 3. balığıda aldıktan sonra saat 4 gibi meradan ayrıldım eve geldiğimde sabah namazı vakti girmişti yaradanıma bukadar nimetler içerisinde böyle güzel cennet vatanda yaaşadığım için sonsuz hamd ve senada bulunup vazifemide yaptıktan sonra istirahate çekildim
not :arkadaşlar palaz iğneği neredeyseböbreklere kadar yuttuğu için çıkarırken hasar gördüğü için iade edemedim :(

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
tebrikler murat abi güzel rapor olmuş :D beğendim :) palaza yazık olmaz hocam bilinç önemli :) bir iki bişey değil mesele küçüğün alınmaması gerektiğini benimsemek :D balıklarda harika anlatımda :D

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Sabah sabah iyi geldi bu rapor, (gerçi öğlen olmuş.:)) Öğleden sonrasi için plan yapmaya çalıştım raporunu okurken, hadi bakalım hayırlısı:) Herzaman rastgelsin....

m1976k

Aktif Üye
Adı
murat keleş
Tebrik ederim , yorucu ama güzel bir gece olmuş :)
eyvallah ramazan bey..
tebrikler murat abi güzel rapor olmuş :D beğendim :) palaza yazık olmaz hocam bilinç önemli :) bir iki bişey değil mesele küçüğün alınmaması gerektiğini benimsemek :D balıklarda harika anlatımda :D
senin raporların yanında bu sinek vızıltısı sayılır şeref kardeşim teşekkür ederim.
Sabah sabah iyi geldi bu rapor, (gerçi öğlen olmuş.:)) Öğleden sonrasi için plan yapmaya çalıştım raporunu okurken, hadi bakalım hayırlısı:) Herzaman rastgelsin....
rastgelsin oktay bey dilerim gönlünde olana kavuşursun...

kılıçaslan

Aktif Üye
Adı
Fatih Kılıçaslan
tebrik ederim.şu teke işini bir ben beceremiyorum galiba:)

drasty41

Daimi Üye
Adı
Recep Gölcü
Tebrikler Murat kardeş bu sıcakta serin suda iyi gelmiştir yanlış anlama ama circle iğne kullanmayı denedinmi Murat'çım