Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

10 kg levrek

msymsy

Yeni Üye
Adı
Munci Sezai Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar 2 hafta önce tekneden yapmış olduğum ve hala unutamadığım belkide şimdiye kadar izleyenlerinizin olabileceği avımı sizinle paylaşmak isterim. şimdiden söyleyeyim videonun bazı bölümlerinde heyecanımızdan kaynaklanan küfürlü sözler vardır şimdiden özür diliyorum.

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Hoş geldiniz... Ayrıca geçmiş olsun... Yanlış görmediysem balığın önce gazlamasına girip sonra gazlamadan çıkıp iki yanaktan tuttumuşsunuz, bu da balığın size veda etmesine neden olmuş....

Bataçıka

Aktif Üye
Adı
Bataçıka
Kan Grubu
B Rh Pozitif
En önemlisi tecrübe.
Bu zamana kadar kaç kişi kepçenin önemini söylemiştir, hatta kendinizde zaten biliyorsunuzdur.
Ama artık eminsiniz.
Sağlık olsun.

Akşam _Suyu

Yeni Üye
Adı
Aykut ERDEM
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Geçmiş olsun. Ancak eminim kaçmasına çokta üzülmemşsinizdir o zevki yaşadıktan sonra.. :)

Spin on the beach

Daimi Üye
Adı
Cihan BALCI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kusura bakmayın ama ben çok gülmüştüm ilk izlediğimde. Burhaniye'de haberler çabuk yayılıyor.

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Karagöz,Mercan hikayeee! :) Kaçan balık büyük olurmuş. Hipotez şu andan itibaren bilimsel gerçeklik olmuştur tebrikler daha büyükleri nasip olur inşallah

korayb3406

Daimi Üye
Adı
KORAY B.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi o sen miydin? :( Kusura bakma bende "yuhh teknede nasıl kepçe olmaz?" demistim. Bir daha ki sefere inşallah diyeceğim ama büyük ikramiyeyi tek rakamla kaçırmak gibi olmuş. Nasip.

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
en azından gripper ... allahtan elını falan dogramadı hastanenın yolunu tutardınız..