Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Arkadaşım balık kaçtıktan sonra yüzündeki ifade gerçekten çok fena.Merhabalar 2 hafta önce tekneden yapmış olduğum ve hala unutamadığım belkide şimdiye kadar izleyenlerinizin olabileceği avımı sizinle paylaşmak isterim. şimdiden söyleyeyim videonun bazı bölümlerinde heyecanımızdan kaynaklanan küfürlü sözler vardır şimdiden özür diliyorum.
O gecemi inan bana haftalarca peşini bırakmıyor insanı o an, hele birde kendi hata payında varsaArkadaşım balık kaçtıktan sonra yüzündeki ifade gerçekten çok fena.
ben böyle bişey yaşasam o gece uyuyamam . kaçan balık büyük olur dedikleri tamda bu .
ben olsam herhalde ya suya atlar yada balığın gırtlağına kadar elimi sokardım.
bu arada kullandığınız sahte nedir ? silikon muydu net göremedik ...
yine de tebrikler ömür boyu unutmayacağınız güzel bir anı olmuş
Ocean angler sliderArkadaşım balık kaçtıktan sonra yüzündeki ifade gerçekten çok fena.
ben böyle bişey yaşasam o gece uyuyamam . kaçan balık büyük olur dedikleri tamda bu .
ben olsam herhalde ya suya atlar yada balığın gırtlağına kadar elimi sokardım.
bu arada kullandığınız sahte nedir ? silikon muydu net göremedik ...
yine de tebrikler ömür boyu unutmayacağınız güzel bir anı olmuş
Fatih aklımızdan aynısı geçmişNasip değilmiş nasip olmayınca dayak bile yenmezmiş, ben elinizi balığa uzatırken elinizi balığın ağzına solungacına sokacanız sandım ama sonra öyle balığı sever gibi yanaklarından tutunca şaşırdım tamda ora balık kaçtı zaten