inculy Aktif Üye Katılım 24 Kas 2010 Mesajlar 190 Tepkime puanı 6 Puanları 16 Yaş 38 Konum Ankara Adı görkem incula 13 Eki 2011 #21 güzel balık tebrikler. devamına rastgele
lorel Aktif Üye Katılım 6 Nis 2011 Mesajlar 296 Tepkime puanı 78 Puanları 28 Yaş 50 Konum Aydın-Didim Adı ilyas söylemez 13 Eki 2011 #22 drasty41' Alıntı: İlyas tebrikler roder kırmızı kafa hiç boş döndürmedi seni devamlarını dilerim rast gele.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Recep Abi,boş döndüğümüzde çokta balık yok diye rapor açamıyorum ki Daha güzelleri senin olsun abim.
drasty41' Alıntı: İlyas tebrikler roder kırmızı kafa hiç boş döndürmedi seni devamlarını dilerim rast gele.. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Recep Abi,boş döndüğümüzde çokta balık yok diye rapor açamıyorum ki Daha güzelleri senin olsun abim.
lorel Aktif Üye Katılım 6 Nis 2011 Mesajlar 296 Tepkime puanı 78 Puanları 28 Yaş 50 Konum Aydın-Didim Adı ilyas söylemez 13 Eki 2011 #23 inculy' Alıntı: güzel balık tebrikler. devamına rastgele Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Görkem,sizlerin daha güzel avları olsun.
inculy' Alıntı: güzel balık tebrikler. devamına rastgele Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Görkem,sizlerin daha güzel avları olsun.