Kasırgaemre
Aktif Üye
- Adı
- Adınızı Soyadınız
tebrikler horasanlı kardeş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim Murat abi. Resimler aslına görünüyor. Ama istersen Balıksevdamın facebook sayfasındada görebilirsin.Tebrikler, güzel bir av olmuş.
Bende seninle aynı dertten muzdaripim.
Ancak, eklediğin resimler bende gözükmüyor anlamadım.
Paylaşım için sağolasın.
Teşekkürler.tebrik ederim güzel balıklar afiyet olsun devamı daim olsun rasgele
Teşekkür ederim Erdal abi senin yakaladıkların yanıda sönük kalıyor biraz amaTebrikler Sİnan.Eşkineler cam gibi,kısmetiniz bol olsun![]()
Teşekkür ederi abi. Daha güzel avların sizinle olması dileğiyletebrikler.hala eşkina olması ilginç gibi geldi bana çok anlarım ya eşkinadan![]()
Teşekkürler. Daha güzel avların sizinle olması dileğiyle.tebrikler güzel balıklar
Valla Fuat haklısın tuzla tamamen kurudu. Ne teke kaldı ne balık hiç bir şey yok. Sadece deniz yıldızı ve yengeç atılıyor takımlara. İnşallah balık yapmaya başlasın. Senin peşini bırakmayacağımmasallah tebrıkler tuzlada ne teke bıraktılar ne eskına sen eskıden olta atacaktın daha buyukler ve daha fazlası kısmet olurdu ufacık eskınaları eskına tuttum dıye sevının ınsanlar var delı oluyorum adamlar kucukmus felan umrunda degıl buyusunde tut tuttugunda su kardar kıloluk eskına tuttum dersın kucuk balık tutarak rezıl olacagına buyunu tut herkes tebrık etsın ınsallah senınle balıga cıkacaz arkadasım lufer cınekop basladımı eyvah dıyorum![]()
Teşekkür ederim Abi. Daha güzel avların sizinle olması dileğiyle.Güzel av olmuş .Ellerinize sağlık.Afiyet olsun
Teşekkür ederim.tebrikler horasanlı kardeş
Teşekkür ederim Turan abi Daha güzel avların sizinle olması dileğiyle.tebrikler Sinan şansın daim olsun rastgele........
Teşekkür ederim Tolga abi Daha güzel avların sizinle olması dileğiyle.Tebrikler Sinan. Eline sağlık.