Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2011 Lüfer Raporları

balik34

Yeni Üye
Adı
mustafa korkmaz
arkadaşlar anadolu yakasında kuleli ve vaniköye takılıyorum her cumartesi vaniköydeyim geçen hafta 2 tane lüfer alındı ondan önceki pazar günü ben sekiz tane sarı kanat bir tanede lüfer aldım .burası bazen çok iyi balık yapıyor bazende tık yok

balik34

Yeni Üye
Adı
mustafa korkmaz
unutmadan moda ve kadıköyde bazen güzel balık yapıyor. hafta içi ev yakın olduğu için oralara takılıyorum .bir tane lüferi kayalığa düşürdük alamadık oda iğneyi kestidik .çünkü lüferi beklemiyorduk çekerken yosun sandım .suyun üstüne çıkınca anladık ama iş işten geçti

balik34

Yeni Üye
Adı
mustafa korkmaz
arkadaşlar mesajlara resim nasıl yüklerim çünkü tuttuğum balıkların resimlerini yayınlamak istiyorum .yardım ederseniz sevinirim

ertu

Yeni Üye
Adı
Ersoy Karyağar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
merhaba. genelde istanbul civarından bilgiler var. mudanya civarında balık tutuyoruz ama daha lüfer kısmet olmadı. yakınlarda bursa/mudanya civarından lüfer tutanlar var mıdır ?
herkese rastgele, bol balıklar.

muratbaran

Aktif Üye
Adı
murt
arkadaşlar lüfer bu sene yok kımse kendını kandırmasın herkez tektuk balık alıyor bızım oralarda cıkan 3 5 tane balık alıyor şimdi lüfer olsaydı show olurdu ama malesef yok tezgahlarda hala defne yapragı satan zıhnıyetler alan zıhnıyetler oldugu surece neslını kurutcaz

cemalim

Üye
Adı
cemal tıkıç
arkadaşlar lüfer bu sene yok kımse kendını kandırmasın herkez tektuk balık alıyor bızım oralarda cıkan 3 5 tane balık alıyor şimdi lüfer olsaydı show olurdu ama malesef yok tezgahlarda hala defne yapragı satan zıhnıyetler alan zıhnıyetler oldugu surece neslını kurutcaz
bu sene gözle görünür bir gariplik var zaten hem balıklar çok ufak hemde çok az ben daha sarı kanat tutanı görmedim

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Boğaza giren öncü büyük balıklar yakalandı ve satıldı. Oltaya gelenler tek tük kalanlar. Şu an ilk gelen gençler yani yapraklar toplanılıyor yani kökü kazınıyor. Sarıkanata daha vakit var kasım sonlarına doğru diyorum inşallah.

balik34

Yeni Üye
Adı
mustafa korkmaz
Boğaza giren öncü büyük balıklar yakalandı ve satıldı. Oltaya gelenler tek tük kalanlar. Şu an ilk gelen gençler yani yapraklar toplanılıyor yani kökü kazınıyor. Sarıkanata daha vakit var kasım sonlarına doğru diyorum inşallah.
bu cumartesi iri boyda sarıkanat aldık yani kovaları doldurduk vani köyde .sarıkanat başladı

montoya

Üye
Adı
Mehmet
yasagı dinleyen yok...

leventt

Aktif Üye
Adı
leventt
Pazar sabahı 3 çinekop 2 kg ye yakın istavrit aldık

yer vaniköy . Lüfer yoktu.

murat ustama selamlar kendisi ile vaniköyde tanıştım forumu tavsiye etti bende tavsiyesine hemen uydum.

Moderatör tarafında düzenlendi: