Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2012 EKİM BALIK ORGANİZASYONU

ERKAN DÖNER

Aktif Üye
Adı
erkan döner
Bende bu organizasyona katılmak istiyorum.Umarım gerçekleştirir ve Palamut ve Lüferlere bir karşılama festivali yaparız :)

brshh

Aktif Üye
Adı
faik
katılmak isterim.. şimdiden teşekkür ederim..

Genç balıkçı

Aktif Üye
Adı
Süleyman Arif Temizer
Selamun aleyküm sevdalılar,EKİM ayında muhtemelen yapılacak olan bu organizasyonun katılımı az gibi,unutmayın boğaz organizasyonu bu Lüfer,palamut vs..balıklar olucak bence katılımı çoğaltalım ki saygıdeğer Hamdi abi ve site yöneticilerimiz organizasyonu hazırlasınlar bizim için sevgilerimi iletiyorum.. :)

Tolgahan

Yeni Üye
SELAMUN ALEYKUM,

ARANIZA YENİ KATILDIM İNŞALLAH... BENDE TEKNE ORGANİZASYONUNA KATILIRIM (BAYRAM YAKLAŞMADAN OLURSA)...

AMA BİR SORUN VAR BEN YÜZME BİLMİYORUM. CAN YELEĞİ VARMIDIR TEKNEDE

Moderatör tarafında düzenlendi:

FatihK

Yeni Üye
Hamdi başkan artık bekliyoruz tekne organizasyonunu, katılımın çok yüksek olacağından eminim önce organizasyonu yapalım.
4-5 kişi gibi katılımımız var

UfukH

Yeni Üye
Merhaba dostlar, müsade varsa bende katilmak istiyorum. Saat ücretinden ziyade avin kac saat süreceğide önemli, bu süreyi bilem dostlar bizi aydinlatirsa iyi olur. Herkes bütçesini ona gore ayarlar. Ve karar verir.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Merhaba dostlar, müsade varsa bende katilmak istiyorum. Saat ücretinden ziyade avin kac saat süreceğide önemli, bu süreyi bilem dostlar bizi aydinlatirsa iyi olur. Herkes bütçesini ona gore ayarlar. Ve karar verir.
Bu tarz organizasyonlar tekne büyüklüğü ve katılımcı sayısına göre değişmekle beraber en fazla 50 lira olur.
Genelde de sabah 09:00 akşam 16:00 gibi biter

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Başlangıç ,bitiş saati belli başlangıç tarihi belirsiz,Mustafa abiye (Hunter) bir çalışma gözüküyor.Biz BURSA organizasyonu dönüşü tarihi bekliyoruz abi artık..ÇALIŞALIM :)

UfukH

Yeni Üye
Bu tarz organizasyonlar tekne büyüklüğü ve katılımcı sayısına göre değişmekle beraber en fazla 50 lira olur.
Genelde de sabah 09:00 akşam 16:00 gibi biter
Anladım abi teşekkürler 7 saat falan sürse 6 kişi gelse 60 TL gibi bir rakam olur. Şahsen kendi adıma katılmak isterim. Amacım balık tutmak vs. değil hem muhabbet, hem tanışma, hemde birşeyler öğrenmek isterim.

Organizasyon olursa eğer 0532 206 08 36 telefon numaram.