Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2013 Balık Sevdam 1.Eşkina Organizasyonu Gerçekleşti

hakan_y

Yeni Üye
Adı
hakan yüksel
sinan sanada teşekkür ederim kardeşim... bir hafta sonu avcılarda deneme yapalım istavrit yavaş yavaş geliyor

Evren Tamer

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Evren Tamer
Evet Mükemmel bir akşamdı.Mangallar ve Muhabbet Harika Bir Buluşma Oldu.

Ben İlk Önce Mustafa Abi,ye bana hatıra ve ihtiyacım olan çok güzel bir Marka Çakı hediye etti.Kendisine ayrıca çok teşekkür ediyorum.kullandıkça Kendisini hatırlıyacağım.

Mangal Konusunda gerçekten ellerine sağlık Mustafa abi,Çok lezzetliydi.Allah razı olsun.sağol.

Hamdi abiyede ayrıca çok teşekkür ediyorum,onun yeride benim için çok ayrı sağolsun.Sevdiğim saydığım bir abim.Yengemde beni tanıdı sağolsun.İnşallah bir dahakine Ailecek tanışma Fırsatımız olur. Kapağı unutma Hamdia abi :):)

Mert abim,kankam ise Süperman gibi her seferinde sanki uçacak gibi konuşuyoruz :) onuda çok sevdiğimi burdan bir kez daha iletiyim.sağolsun.

Ve biz İzmit grubunu Mangalla karşıladı Harikaydı Mustafa abi ellerine sağlık.çok sağol.Benimle Organisazyona gelen Arif ve Cahit abide yol dönüşünde Çok Memnun kaldıklarını söylediler.

Katılan ve Diğer tüm Arkadaşlarımıza Ve Abilerimi,ze ayrı,ayrı çok teşekkür ediyorum.bir daha görüşmek dileğiyle.

hakan_y

Yeni Üye
Adı
hakan yüksel
pazar günü öğeleden sonra kuleli önünde istavrit denemesi yaptım bir saat içinde yedi sekiz tane alabildim arabada hanım ve çocuk vardı fazla kalamadım hava biraz serindi boğazda hala dişli var oyüzden istavrit giriş yapamıyor ama geçen haftaya nazaran istavrit alan fazlaydı.. önümüzde hafta tekrar boğazdayım kısmet olursa beylikdüzünden gelmek isteyen arkadaşlar varsa haberleşelim

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Mustafa abi, Hamdi Bey her şey için teşekkürler. Mustafa abi özellikle mangal için teşeşkürler, kesene bereket, eline sağlık :) Çok güzel bir akşamdı. Eşkina hakkında hiç bir şey bilmememize rahmen sağolsun etrafımızdaki bütün arkdaşlar yardımcı oldular. Hepsine çok teşekkürler. Bir dahaki organizasyonda görüşmek üzere :)
Rica ederim. :)
Afiyet olsun,umarım daha sık karşılaşırız,bizim buluşmalarımız genel anlamda bu şekilde geçmektedir,elimizden geldiği kadar mahçup olmamaya gayret ettik umarım yeterli gelmişizdir. :)
Selamlar.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
aldığım keyfi muhabbet esnasında sürekli dile getirdim orada, her dakikası mükemmel geçti, evet mustafa abi yine söylüyorum çok keyifli ve güzel bir gündü
Eray,
Canım kardeşim.

Ben sendeki bu memnuniyeti,güler yüzünü,kendini iyi hissettiğini bilmem beni ziyadesiyle mutlu ediyor bunu sende çok iyi biliyorsun. :)

Sen şikayet etmediğin sürece görüşmeler,buluşmalar devam edecek.
Sende iyiki aramızdaydın. :)

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa

Ben İlk Önce Mustafa Abi,ye bana hatıra ve ihtiyacım olan çok güzel bir Marka Çakı hediye etti.Kendisine ayrıca çok teşekkür ediyorum.kullandıkça Kendisini hatırlıyacağım.

Mangal Konusunda gerçekten ellerine sağlık Mustafa abi,Çok lezzetliydi.Allah razı olsun.sağol.

Hamdi abiyede ayrıca çok teşekkür ediyorum,onun yeride benim için çok ayrı sağolsun.Sevdiğim saydığım bir abim.Yengemde beni tanıdı sağolsun.İnşallah bir dahakine Ailecek tanışma Fırsatımız olur. Kapağı unutma Hamdia abi :):)

Mert abim,kankam ise Süperman gibi her seferinde sanki uçacak gibi konuşuyoruz :) onuda çok sevdiğimi burdan bir kez daha iletiyim.sağolsun.

Ve biz İzmit grubunu Mangalla karşıladı Harikaydı Mustafa abi ellerine sağlık.çok sağol.Benimle Organisazyona gelen Arif ve Cahit abide yol dönüşünde Çok Memnun kaldıklarını söylediler.

Katılan ve Diğer tüm Arkadaşlarımıza Ve Abilerimi,ze ayrı,ayrı çok teşekkür ediyorum.bir daha görüşmek dileğiyle.
Sevgili Evren,
Seninlede her ne kadar geç tanışabilmiş olsakda senin benim nazarımda yerin ayrıdır bilesin. :)

Hediyenin lafı bile olmaz,beğenmene sevindim,kazasız bol trofeli avlarda kullanman dileğiyle.

Aslında biliyorum bu buluşmaya av amaçlı gelmedin,ama biz bile olta açamadık biliyorsun,lakin bu tarz buluşmalarda elinden geldiğince aramızda olmaya gayret göster.
Sevgi ve muhabbetle kardeşim.

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif

KArdeşim bende seni seviyorum aslan kankam :).Uçan daire katilimsin sen benim :)

marasliozkan

Aktif Üye
Adı
Özkan ZEYBEK
Bütün ekibi tebrik ederim, keşke aranızda olabilseydim.