hakan_y
Yeni Üye
sinan sanada teşekkür ederim kardeşim... bir hafta sonu avcılarda deneme yapalım istavrit yavaş yavaş geliyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
inşallah hakan abi haberleşelim.sinan sanada teşekkür ederim kardeşim... bir hafta sonu avcılarda deneme yapalım istavrit yavaş yavaş geliyor
İyi arkadaşımdır, beraber çalışmıştık eski iş yerimdehayır yaparsın benim adıma biyere
amcamın oğlu olur![]()
Rica ederim.Mustafa abi, Hamdi Bey her şey için teşekkürler. Mustafa abi özellikle mangal için teşeşkürler, kesene bereket, eline sağlıkÇok güzel bir akşamdı. Eşkina hakkında hiç bir şey bilmememize rahmen sağolsun etrafımızdaki bütün arkdaşlar yardımcı oldular. Hepsine çok teşekkürler. Bir dahaki organizasyonda görüşmek üzere
![]()
Eray,aldığım keyfi muhabbet esnasında sürekli dile getirdim orada, her dakikası mükemmel geçti, evet mustafa abi yine söylüyorum çok keyifli ve güzel bir gündü
Sevgili Evren,Evet Mükemmel bir akşamdı.Mangallar ve Muhabbet Harika Bir Buluşma Oldu.
Ben İlk Önce Mustafa Abi,ye bana hatıra ve ihtiyacım olan çok güzel bir Marka Çakı hediye etti.Kendisine ayrıca çok teşekkür ediyorum.kullandıkça Kendisini hatırlıyacağım.
Mangal Konusunda gerçekten ellerine sağlık Mustafa abi,Çok lezzetliydi.Allah razı olsun.sağol.
Hamdi abiyede ayrıca çok teşekkür ediyorum,onun yeride benim için çok ayrı sağolsun.Sevdiğim saydığım bir abim.Yengemde beni tanıdı sağolsun.İnşallah bir dahakine Ailecek tanışma Fırsatımız olur. Kapağı unutma Hamdia abi
Mert abim,kankam ise Süperman gibi her seferinde sanki uçacak gibi konuşuyoruzonuda çok sevdiğimi burdan bir kez daha iletiyim.sağolsun.
Ve biz İzmit grubunu Mangalla karşıladı Harikaydı Mustafa abi ellerine sağlık.çok sağol.Benimle Organisazyona gelen Arif ve Cahit abide yol dönüşünde Çok Memnun kaldıklarını söylediler.
Katılan ve Diğer tüm Arkadaşlarımıza Ve Abilerimi,ze ayrı,ayrı çok teşekkür ediyorum.bir daha görüşmek dileğiyle.
KArdeşim bende seni seviyorum aslan kankamEvet Mükemmel bir akşamdı.Mangallar ve Muhabbet Harika Bir Buluşma Oldu.
Ben İlk Önce Mustafa Abi,ye bana hatıra ve ihtiyacım olan çok güzel bir Marka Çakı hediye etti.Kendisine ayrıca çok teşekkür ediyorum.kullandıkça Kendisini hatırlıyacağım.
Mangal Konusunda gerçekten ellerine sağlık Mustafa abi,Çok lezzetliydi.Allah razı olsun.sağol.
Hamdi abiyede ayrıca çok teşekkür ediyorum,onun yeride benim için çok ayrı sağolsun.Sevdiğim saydığım bir abim.Yengemde beni tanıdı sağolsun.İnşallah bir dahakine Ailecek tanışma Fırsatımız olur. Kapağı unutma Hamdia abi
Mert abim,kankam ise Süperman gibi her seferinde sanki uçacak gibi konuşuyoruzonuda çok sevdiğimi burdan bir kez daha iletiyim.sağolsun.
Ve biz İzmit grubunu Mangalla karşıladı Harikaydı Mustafa abi ellerine sağlık.çok sağol.Benimle Organisazyona gelen Arif ve Cahit abide yol dönüşünde Çok Memnun kaldıklarını söylediler.
Katılan ve Diğer tüm Arkadaşlarımıza Ve Abilerimi,ze ayrı,ayrı çok teşekkür ediyorum.bir daha görüşmek dileğiyle.