Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Okuma Revenger 450cm kullanıyorum. 3 yıldır hem kurşun arkası hem yemli hem de çaparide kullandım. Şiddetle tavsiye edebileceğim bir kamış. Okuma Salina'dan biraz daha kısa olduğu için otomobilde de taşınabiliyor. Salina uzak atış için harika bir kamış. Ancak yemli yaparım diyorsanız tam bir hayal kırıklığı. Elektrik direği gibi esneme vs yok. Vuruşlar anlaşılmıyor kolay kolay.
OSKAR SAILOR SURF KAMIŞ 3.90MT Oskar olta kamışları OSKAR en iyi fiyat 9 taksitleBugün Boğazda Salina deneme fırsatım oldu. 200 gr kurşunla ucu esniyor ve parmağımda müthiş bir gerilme hissi veriyor. Orada bir arkadaşın Shimano Technium kamışı ve ip sarımlı makinesi ile 150 gr attım. Son derece hafif bir kamış. Çok daha hakim oldum. Bunun bir kaç sebebi olabilir. 390 cm boy olması , ipin misinaya göre daha az elime baskı yapması ve tabii 150 gram kurşun ! Ama yine de kamış parasını hak ediyor sanki.
Bana böyle ucu 200 gram kurşun takılınca yere secde eden kamış olmuyor. Bana tabiri caizse kütük gibi olan kamış lazım. Sanırım ben atmayı bilmiyorum. Vucudum ve kol kuvvetimle attığım için kamışın esnemesi beni çok fazla etkiliyor. Ayrıca parmağımda çok baskı hissetiğimde atış esnasında parmağımdan bırakma sürem de uzuyor ve atış kısa oluyor.
Revenger için Hüseyin Bey siz çok olumlu yazmışsınız. Siz 200 gram ve rapala arkası yaptınız mı bu kamışla ? Benim dediğim gibi ucu secdeye varıyor muBiraz daha fazla bilgi alabilirmiyim?
Ayrıca anlattığım kapsamda bir kamış var mı daha evvel kullandığınız arkadaşlar ? Teleskobik mi yoksa parçalı kamışlar mı daha fazla bu şekilde esniyor sizce ?