Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

2020 Nin Ilk Balığı

BıyıklıAt

Yeni Üye
Adı
ali ata
Kan Grubu
O Rh Negatif
Arkadaşlar herkese merhaba,
1 ocağın tatil ve havanın süper olmasını fırsat bilerek biraderle hemen balığa koştuk. Maksat iş stresini atmak sohbet etmek varsa da balık tutabilmekti =) Merada yerimizi alıp at çek yapmaya başladık. Yorulan kişi, oltayı diğerine veriyor bu sırada termostan kahvesini içiyordu. Yaklaşık 2-2,5 saat at-çek yaptık ama tık yoktu. Derken birader '' Abi oynak var oynak '' dedi. Hemen oltayı o bölgeye attım. İlkinde olmadı ama ikinci atışında bu gencoyu kandırmayı başarabildik. 2020 bizim için uğurlu başladı. Umarım hepinize sağlık, mutluluk ve bol balık getirir.
Saygılarımla

Mektupla

Daimi Üye
Arkadaşlar herkese merhaba,
1 ocağın tatil ve havanın süper olmasını fırsat bilerek biraderle hemen balığa koştuk. Maksat iş stresini atmak sohbet etmek varsa da balık tutabilmekti =) Merada yerimizi alıp at çek yapmaya başladık. Yorulan kişi, oltayı diğerine veriyor bu sırada termostan kahvesini içiyordu. Yaklaşık 2-2,5 saat at-çek yaptık ama tık yoktu. Derken birader '' Abi oynak var oynak '' dedi. Hemen oltayı o bölgeye attım. İlkinde olmadı ama ikinci atışında bu gencoyu kandırmayı başarabildik. 2020 bizim için uğurlu başladı. Umarım hepinize sağlık, mutluluk ve bol balık getirir.
Saygılarımla
Mâşallah...

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler..
Bu yazılı da bir başka yakışıklı oluyor...
seneler önce tesadüfen 1 tane yakalamıştım

BıyıklıAt

Yeni Üye
Adı
ali ata
Kan Grubu
O Rh Negatif
Herkese teşekkürler
Tebrikler..
Bu yazılı da bir başka yakışıklı oluyor...
seneler önce tesadüfen 1 tane yakalamıştım
Bende ilk defa yakaladım. Kıyıya doğru çekerken ilginçtir balıkta kıyıya doğru gelmeye başladı. Sanki olta boşluğa düşüyor gibi hissettim 3 kez. Sonrasında sağ-sol yaparak kayaların arasına girip kurtulmaya çalıştı ama boşluk vermeden çekerek fırsat vermedim =). Zaten bütün hevesimiz bu aksiyonlar içindi.