Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

25-26 Şubat 2012 Balık Sevdam "Kuşadası Dar Boğaz" Balık Avımız Gerçekleşti....

şileli

Aktif Üye
Adı
salih tuhan
ben teşekkür ederim,,Salihcim,,seni tanıdığım içinde ayrıca mutluyum,,,
Faruğa yazdığım gibi,ne zaman yaptık ne zaman bitti,bende bişey anlamadım,,
bu hafta sonu burada olursam ,bi iş çıkmazsa ben Taciyi kandırırım,,yaparız birşeyler....:):D
Sağol abi haftasonu için haberleşiriz

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Bu organizasyonda aranızda olmayı çok isterdim.Avlanan harika balıklar biryana,keyifli sohbeti kaçırdığıma daha çok üzüldüm.
Katılan,emek veren herkesi tebrik ederim.Hem muhabbetin hemde balığın bir arada olduğu olduğu harika bir buluşma olmuş.:)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler ağabeylerim aranızda olmayı çok isterdim ancak kısmet olmadı bir dahakine inşallah:) Balık bahane sohbet muhabbet şahane nice orglara hep birlikte katılmak dileğiyle sevgiler:)

sinarit_baba

Aktif Üye
Adı
murat yılmaz
Bu avı, ava gidenler kadar heyecanla bekledim. Antenli Mercan (Trança) çekmek her amatörün rüyası.

Ava katılan herkesi kutlarım, cebinden, uykusundan ve zamanından feragat ederek gerçekleştirler. Bir nevi bizim gözümüz kulağımız oldular. Dar boğazı böylelikle öğrenmiş olduk. Herkese çok teşekkürler.
Rastgele...

hsynakbaba

Yeni Üye
Adı
hüseyin akbaba
bülent abi herkesi tebrik ediyorum müthiş bir anı bence inşallah bizede böyle av nasip olur

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Çok güzel bir org. olacağı haftalar öncesinden sinyalini vermişti.:) biraz uğaştın ama güzel bir org. oldu bülent abi. Katılan tüm ekibi kutlarım,eminim şahane muhabbet dolu geçmiştir. En kötü gününüz böyle olsun..:)

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu organizasyonda aranızda olmayı çok isterdim.Avlanan harika balıklar biryana,keyifli sohbeti kaçırdığıma daha çok üzüldüm.
Katılan,emek veren herkesi tebrik ederim.Hem muhabbetin hemde balığın bir arada olduğu olduğu harika bir buluşma olmuş.:)
teşekkürler Erdal,,sitede birçok arkadaşla tanıştım ve avlandım,,umarım birgün böyle bir org. tanışır ve avlanırız....:)

Tebrikler ağabeylerim aranızda olmayı çok isterdim ancak kısmet olmadı bir dahakine inşallah:) Balık bahane sohbet muhabbet şahane nice orglara hep birlikte katılmak dileğiyle sevgiler:)
sağolasın Selahattin,, sanki bana kırgın gibisin..inşallah yanlış anlamışımdır,,:):)

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu avı, ava gidenler kadar heyecanla bekledim. Antenli Mercan (Trança) çekmek her amatörün rüyası.

Ava katılan herkesi kutlarım, cebinden, uykusundan ve zamanından feragat ederek gerçekleştirler. Bir nevi bizim gözümüz kulağımız oldular. Dar boğazı böylelikle öğrenmiş olduk. Herkese çok teşekkürler.
Rastgele...
teşekkürler Murat,,sanada rastgelsin....:)

bülent abi herkesi tebrik ediyorum müthiş bir anı bence inşallah bizede böyle av nasip olur
teşekkür ederim,,nasip olması dileğiyle....:)

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok güzel bir org. olacağı haftalar öncesinden sinyalini vermişti.:) biraz uğaştın ama güzel bir org. oldu bülent abi. Katılan tüm ekibi kutlarım,eminim şahane muhabbet dolu geçmiştir. En kötü gününüz böyle olsun..:)
teşekkürler Oktay,,zevk alarak ve büyük bir keyifle uğraştım..sonunda kazanan dostluk oldu,,artık takdir arkadaşların....:):)

Bahadır Sarıca

Daimi Üye
Adı
Bahadır Sarıca
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu güzel organizasyonu planlayan başta sevgili Bülent abi olmak üzere, tüm tekne ekibine ve tüm katılan dostlara tek tek teşekkür ederim.
Çok keyifli bir organizasyon oldu. Kah güldük, kah balık yakaladık, kah üşüdük, kah içtik. Hepsinden ayrı ayrı keyif aldım. İyi ki bu organizasyon yapıldı ve ben iyi ki oradaydım.

Yola çıkış;

Sevgili Ergun

Sevgili Faruk Usta

Sevgili Bülent abi

Bendeniz

Sevgili Okan ve diğer arkadaşlar