leftie
Yeni Üye
- Adı
- Rasit
Merhaba degerli Üstadlar,
Bi hevesle gecen hafta 2 set kamis aldim, bugun elime ulasicak ama tereddutte kaldim dogrusunu alip almadigima.
Amacim basit.
1 tane kamis kiyidan (ege bolgesi Didim/Akbuk, kayaliklar) kullanmak icindir, digeri tekne/bot.
KIYI:
Kiyidan kullanicagim icin biraz uzun olmasi gerektigini dusundum ama atarı 10 - 50 g olan alet ile acaba yeterince uzaga atma imkani olur mu bilemedim. Ustelik aciklamada "tatli su" kamis diye geciyor.
Kamis: Avcı Balık Balıkçılığı - RESIFIGHT-5 330 SLIM KAMIŞ
Olta: Avcı Balık Balıkçılığı - CROSSFIRE 4000 MAKİNE
TEKNE:
Tekne deyince kisa olmasi iyi olur diye dusundum, tereddutte kaldigim sebep ise aciklamada "Tatlı suda sahte yem" olarak gecmesi ve Atarı: 2 g. - 10 g. olmasi. Derin sularda 100gr kursun (hamur) takarsam sorun olur mu?
Tatli su deyince tuzlu su kullanımında bir sorun olur mu?
Kamis: Avcı Balık Balıkçılığı - WIXOM-5 180L TELESKOPİK KAMIŞ
Olta: Tuzlu Su Balıkçılığı - BAUXIT-1 5000 X MAKİNE
Paket henuz elime gecmedigi icin geri gonderme secenegim mevcuttur.
1000/1500TL'ye (biraz asagi yukari mumkun) kadar 2 set onerebileceginiz varsa cok memnun olurum.
Bi hevesle gecen hafta 2 set kamis aldim, bugun elime ulasicak ama tereddutte kaldim dogrusunu alip almadigima.
Amacim basit.
1 tane kamis kiyidan (ege bolgesi Didim/Akbuk, kayaliklar) kullanmak icindir, digeri tekne/bot.
KIYI:
Kiyidan kullanicagim icin biraz uzun olmasi gerektigini dusundum ama atarı 10 - 50 g olan alet ile acaba yeterince uzaga atma imkani olur mu bilemedim. Ustelik aciklamada "tatli su" kamis diye geciyor.
Kamis: Avcı Balık Balıkçılığı - RESIFIGHT-5 330 SLIM KAMIŞ
Olta: Avcı Balık Balıkçılığı - CROSSFIRE 4000 MAKİNE
TEKNE:
Tekne deyince kisa olmasi iyi olur diye dusundum, tereddutte kaldigim sebep ise aciklamada "Tatlı suda sahte yem" olarak gecmesi ve Atarı: 2 g. - 10 g. olmasi. Derin sularda 100gr kursun (hamur) takarsam sorun olur mu?
Tatli su deyince tuzlu su kullanımında bir sorun olur mu?
Kamis: Avcı Balık Balıkçılığı - WIXOM-5 180L TELESKOPİK KAMIŞ
Olta: Tuzlu Su Balıkçılığı - BAUXIT-1 5000 X MAKİNE
Paket henuz elime gecmedigi icin geri gonderme secenegim mevcuttur.
1000/1500TL'ye (biraz asagi yukari mumkun) kadar 2 set onerebileceginiz varsa cok memnun olurum.
Son düzenleme: