Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

3 Surf Kamıştan Hangisi

Merhaba hobidaşlar !
Sizlere danışmakta fayda var. Üç tane surf kamış belirledim.
Albastar blufish
Kudos greenface
Lineaeffe shızuka sh 300
Bu üç kamışı inceleyen bilen fikir verecek dostlara şimdiden teşekkür ederim.

Mektupla

Daimi Üye
Son düzenleme:

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@el-muhiddin Kudos green face 420 kullanıyorum ucu hassas güzel oluyor çaparide kraçayı bile hissediyorsun veya beklemeli yemli avda mırmırın yemi emmesini bile fark ediyorsun bu artıları ama eksileri ucu çok hassas oldugu için 70/100 gr kurşun atarken sorun oluyor vede mesela köprüdesin çapariyi ağır kurşunla attın indirip kaldırıken fazla esnediği için düzgün aksiyon olmuyor ucu u gibi eğiliyor balığı hissedemiyorsun birde bana ağır geliyor nedense yada Lrf alıştığım için artık elime almak istemiyorum , Nerede kullanacaksın birde o önemli istanbuldaysa ikinsi el okuma salina al kafanı bulandırma çok detayla fiyat performans ürünü

@el-muhiddin Kudos green face 420 kullanıyorum ucu hassas güzel oluyor çaparide kraçayı bile hissediyorsun veya beklemeli yemli avda mırmırın yemi emmesini bile fark ediyorsun bu artıları ama eksileri ucu çok hassas oldugu için 70/100 gr kurşun atarken sorun oluyor vede mesela köprüdesin çapariyi ağır kurşunla attın indirip kaldırıken fazla esnediği için düzgün aksiyon olmuyor ucu u gibi eğiliyor balığı hissedemiyorsun birde bana ağır geliyor nedense yada Lrf alıştığım için artık elime almak istemiyorum , Nerede kullanacaksın birde o önemli istanbuldaysa ikinsi el okuma salina al kafanı bulandırma çok detayla fiyat performans ürünü
Boğaz’da yada köprüde değil genelde aşırı dalga olmayan yerlerde balığı daha iyi hissedebileceğim, sağlam kamış arıyorum, bluefish biraz ağır basıyor

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Birde kim ne hangi yorumu yaparsa yapsın istoç a veya büyük bir balıkcıya gidip inceleyin bu modelleri boya kol uzunluğuna göre rahatlık ve hissiyat fark ediyor kamışı elinize alınca kalas gibi mi duruyor çok mu esnek anlaşılıyor zaten

Birde kim ne hangi yorumu yaparsa yapsın istoç a veya büyük bir balıkcıya gidip inceleyin bu modelleri boya kol uzunluğuna göre rahatlık ve hissiyat fark ediyor kamışı elinize alınca kalas gibi mi duruyor çok mu esnek anlaşılıyor zaten
Bu gün istoça gittim, greenface ve blue fish ikisinide beğenmedim dandik geldi bana, okuma elettram var bunlara on basar.
Ayrıca istoç esnaflarından bazıları çok öküz, esnaflık sıfır.

BerkinK.

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba hobidaşlar !
Sizlere danışmakta fayda var. Üç tane surf kamış belirledim.
Albastar blufish
Kudos greenface
Lineaeffe shızuka sh 300
Bu üç kamışı inceleyen bilen fikir verecek dostlara şimdiden teşekkür ederim.
Shizukayı kullanıyorum zaten 8 senelik surf hayatımda hep lineaeffe kullandım. Memnunum.Shızukanın tek sorunu ucundaki oynar sıkıştırılan yüzük. Biraz atış yaptıktan sonra kayabiliyor o kadar...

Shizukayı kullanıyorum zaten 8 senelik surf hayatımda hep lineaeffe kullandım. Memnunum.Shızukanın tek sorunu ucundaki oynar sıkıştırılan yüzük. Biraz atış yaptıktan sonra kayabiliyor o kadar...
Shizuka bulamadım ustam, hassasiyet nasıldır kalite nasıldır.

ahmetsevgi

Üye
Adı
Ahmet Sevgi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kudos baya yükselişte bir kamış kullananlar memnun
Lineaeffe marka kullanıcısı olarak cok memnunum İtalyan markası sağlam:)
Alba bluefish kullananlarıda okumustum formda ama pek bir fikrim yok
Kudos ya da lineaeffe ikisinden biri tercihin olsun rastgele :)