Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok teşekkürler sevgili Oktay kardeşim, bu tutkuya bağlanmışık bir kere, ayrılması çok zor alan bir kara sevda, sizlerle olmakta bir ayrıcalık, sevgiler, hoşçakal.Orhan Abi öncelikle şunu söylemek lazım, sen bütün bu güzellikleri hak ediyorsun,
Tecrübeni kullanarak yine olağan üstü bir ava imzanı atmışsın, eline koluna sağlık, En son kareye bakınca senin ne kadar doğa dostu biri olduğunu anlamak mümkün. Gayet içten bir sarılış o.........
Ellerinden öperim saygılar abicim..
Çok teşekkürler sevgili Bülent kardeşim, deniz ana beni seviyor,ki bu güzel balığı bana hediye etti......sana da nasip olsun, hoşçakal.Orhan abi;müthiş bir duygu ,çok güzel bir anı,,,,
siz tekrar yazarken o anları yaşadınız ,bende okurken kendimi teknede hissettim...
çok zevkli ,çok güzel bir gün yaşamışsınız....
hala böyle balıklar varmıdır bilinmez ama ,,allah daha güzelini nasip etsin....
Çok teşekkürler sevgili kardeşim, insanın hayatında bir daha zor karşılaşabileceği bir avdı, inşallah sizlere de nasip olur, sevgiler, hoşçakalın.Orhan Ağabey,beni ruyamda blue marlin lerle boğuşturan bu raporu yine soluksuz okudum,böylece gece göreceğim rüyanın konusu da belli olmuş oldu.Tekrar hatırlatma için teşekkür ederim,saygılarımla...