Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

32 Kiloluk Akdeniz Kılıç balığı ile 3 saat süren mücadele. 6 Ocak 2007 Sivrice

Owti

Aktif Üye
Adı
emre özmeriç
Kan Grubu
B Rh Negatif
Orhan babam bu avi kaçkere okuduğumu hatirlamiyorum ama yine okudum ellerine kollarina sağlik:):)

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Efsane raporunu bilmem ki bu kaçıncı okuyuşumdur.. Ama her okuyuşta ayrı keyif ayrı heyecan ayrı zevk.. Ellerine sağlık Orhan Ustam gerçekten bir başyapıt bu rapor. Darısı tüm bu işe gönülden bağlanmış olanlara nasip olsun Rastgele:)

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Orhan Abi öncelikle şunu söylemek lazım, sen bütün bu güzellikleri hak ediyorsun,

Tecrübeni kullanarak yine olağan üstü bir ava imzanı atmışsın, eline koluna sağlık, En son kareye bakınca senin ne kadar doğa dostu biri olduğunu anlamak mümkün. Gayet içten bir sarılış o.........:)

Ellerinden öperim saygılar abicim..
Çok teşekkürler sevgili Oktay kardeşim, bu tutkuya bağlanmışık bir kere, ayrılması çok zor alan bir kara sevda, sizlerle olmakta bir ayrıcalık, sevgiler, hoşçakal.:):):)

OxDaTiTy

Aktif Üye
Adı
Dr. Burç
çok güzel bir anlatım sanki teknede sizinle beraber tuttuk balığı!

dilinize sağlık ayrıca çok güzel av...

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Orhan abi;müthiş bir duygu ,çok güzel bir anı,,,,
siz tekrar yazarken o anları yaşadınız ,bende okurken kendimi teknede hissettim...
çok zevkli ,çok güzel bir gün yaşamışsınız....
hala böyle balıklar varmıdır bilinmez ama ,,allah daha güzelini nasip etsin....
Çok teşekkürler sevgili Bülent kardeşim, deniz ana beni seviyor,ki bu güzel balığı bana hediye etti......sana da nasip olsun, hoşçakal.:):):)

TEKNOTURK

Daimi Üye
Adı
Erkan Keskin
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kendimi teknede hissettim, balık göründü görünecek diye oturduğum yerde heyecan yaptım, kılıcı kucaklayasım geldi heyacanımdan :D

Orhan Abi kalemine, yüreğine sağlık:)

AKIN KAPTAN

Editör Moderatör
Gold Üye
Adı
Akın Kaptan
Daha önce de okumuştum şimdi de okudum. İnsan böyle avları görünce okumak keyif oluyor. Ellerinize sağlık.

Taurus

Aktif Üye
Adı
Ali Hakan Çörtlen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Harika bir av müthiş bir anlatım paylaşım için teşekkürler.Sevgili Orhan abi kolay usta olunmuyor sizlerin deneyimleri bize ışık tutuyor.Daha güzel avlar dilerim.

Selamlar,

m1976k

Aktif Üye
Adı
murat keleş
orhan abi eski fakat eskimeyen bir anını paylaşman çok güzel anlatımın harika aklıma gs ın nöşet samas maçı geldi "Ağlamak istiyorum tanju tanju tanju gol gol gol " daha nicelerine inşallah....

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Orhan Ağabey,beni ruyamda blue marlin lerle boğuşturan bu raporu yine soluksuz okudum,böylece gece göreceğim rüyanın konusu da belli olmuş oldu :D.Tekrar hatırlatma için teşekkür ederim,saygılarımla...
Çok teşekkürler sevgili kardeşim, insanın hayatında bir daha zor karşılaşabileceği bir avdı, inşallah sizlere de nasip olur, sevgiler, hoşçakalın.:):):)