halimyildiz
Daimi Üye
- Adı
- halim yildiz
süleyman abi hani bana hani bana bende isterim 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyi de Halim anlamadım, söyle bakalım sen ne istiyorsunsüleyman abi hani bana hani bana bende isterim![]()
Madem şakasına takıldın o zaman sana da sürpriz bir hediyem olsun, eline geçince beni hatırlarsınne istiyorum sen ne hediye göndericeksin ona göre istiyeyim abimden bişeler
şaka şaka abi selamın yeter bize ben emre için shımano hediye edicekmisinya ona hitaben şakasına takılim dedim abime
Hadi bakalım, sanırım Turna'nın son demleri, umarım güzel bir av yaparsınbu pazar büyük canavar peşinde koşucam inşallah abi turna![]()
Bunun mahcubiyetle bir alakası yok Halim, yarım elma gönül elmasakin ha öyle bise yapma abi beni mahçup edersin sonra
Daha güzel günler bizim olacak abicimHerkese bu güzel gün için teşekkürler......
Katılım için ben teşekkür ederim emre kardeşimÇok güzel bigündü benim içim bu organizsayonu düzenlenen melih arkadışımızada teşekkür ederim ve süleymanabiyede
Ne demek harun herzaman yeter ki keyifli organizasyonlar olsunÖncelikle katılan ve harika bir pazar günü geçirmeme sebep olan bütün balık dostlarına teşekkür ederim, gerçekten hevesle beklediğim ve beklediğimden çok daha güzel geçen bir organizasyondu, bir çok insanla yüz yüze tanışma fırsatı buldum ve bir çoğu ile muhtemelen avdaşlığımız ve muhabbetimizi sürdüreceğizbu arada organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlara ve ayrıca hiç durmadan tekne içinde koşuşturan ve bir an olsun muhabbeti eksik etmeyen Süleyman abiye ve saatlerce mangal dumanına maruz kalan güzel insan Melih kardeşime ayrıca teşekkür ederim.
Bir dahaki organizasyonda görüşmek üzere muhabbetiniz bol, oltanız her daim dolu osun.