- Adı
- OZAN
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Anammm yoksa bana denizaltı mı alıcan abiHele sen bir dön de, değil tekne ile denizaltı ile bile org. yaparız Selo'can![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Anammm yoksa bana denizaltı mı alıcan abiHele sen bir dön de, değil tekne ile denizaltı ile bile org. yaparız Selo'can![]()
Ağzım çok sıkıdır Selo'can, ser veririm ama sır vermemAnammm yoksa bana denizaltı mı alıcan abi![]()
Tamam beklemedeyim abiAğzım çok sıkıdır Selo'can, ser veririm ama sır vermem![]()
Şok, şok, şok. NATILIUS pek yakında suya iniyor....![]()
Tamam beklemedeyim abiFena bişey olacak ama belli ki
![]()
Şok, şok, şok. NATILIUS pek yakında suya iniyor....![]()
Düşündüğümü unutup başka bir sürpriz bulmam gerekecekBakalım bomba bişey bekliyorum ne çıkacak
![]()
Hahaha beklentilerimiz ürküttü mü abi yoksaDüşündüğümü unutup başka bir sürpriz bulmam gerekecek![]()
Bana Nöbet tutmayı öğretseler kafiBak buna Hedef büyütme diyorlar Selo. Ama askerde sana hedef küçültmeyi öğtretecekler. Sakın karıştırma !!!![]()
Hele oraya bir gitsin, ne hedef kalacak ne de küçük-büyükBak buna Hedef büyütme diyorlar Selo. Ama askerde sana hedef küçültmeyi öğtretecekler. Sakın karıştırma !!!![]()
Çok ürktüm, çokHahaha beklentilerimiz ürküttü mü abi yoksaBunun Uzay Mekiğine kadar yolu var haberin olsun
![]()
Neden, bol bol kaytarıp kulübede uyumak için miBana Nöbet tutmayı öğretseler kafi![]()