Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adana yumurtalık çipura avı

kerem03

Aktif Üye
Adı
KEREM ÇETİNKAYA
Kan Grubu
A Rh Negatif
gerçekten süper av olmuş, maşallah. keratalar acıkmış demekki! bazen yem beğendiremiyoruz , illa taze mis gibi yem istiyorlar.

pisimiyav

Aktif Üye
Adı
hasan hasan
haydaaa biz avcıysak sen nesin sen avcıysan biz neyiz.avcılık hayatım boyunca bir günde en fazla 8 adet çipura tuttum.kardeşim...sevgili güzel kardeşim... talpocum gel sen şu av raporunu bize biraz anlat.bölge nasıl bölgedir hep böyle verim alabiliyormusun yoksa o güne mahsus bir olaymı.çiftlik varmı veya geçit zamanımı bu kadar balık sadece ustalıkla yakalanmaz.kısaca anlatki bilelim evdeki oltasını misinasını takım taklavat ne varsa kırdırma bize

B

BS Okuru

Misafir
Delikanlı hemşehrim; yakaladığın güzel balıklar için seni tebrik ederim. Ancak "ağaç yaşken eğilir" sözünün kıymetini bilmeli ve balık yakalamak için her yolun mübah olmadığını öğrenmelisin.

Martı öldürmek yasaktır. Dolayısıyla bağırsağını oltaya takmak da yasaktır. O martı bağırsağını oltaya takan adam her kimse yanlış bir uygulama yapmış. Bir daha görürsen hiç tartışmaya girmeden, yaptığının yanlış olduğunu söylemelisin.

Moderatör tarafında düzenlendi:

talpo01

Üye
2. Avımda anlatırım inşallah abi

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

talpo01

Üye
Delikanlı hemşehrim; yakaladığın güzel balıklar için seni tebrik ederim. Ancak "ağaç yaşken eğilir" sözünün kıymetini bilmeli ve balık yakalamak için her yolun mübah olmadığını öğrenmelisin.

Martı öldürmek yasaktır. Dolayısıyla bağırsağını oltaya takmak da yasaktır. O martı bağırsağını oltaya takan adam her kimse yanlış bir uygulama yapmış. Bir daha görürsen hiç tartışmaya girmeden, yaptığının yanlış olduğunu söylemelisin.
Abi ölü bulduğu bir martının bağırdağı öldürmemiş yani

megadeth19

Üye
Adı
özgür
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tavuk gogsunr geliyor mu bu cupra ya bidahakine bende tavuk hogsu deniyecektim isabet oldu bu paylasim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

talpo01

Üye
Tavuk gogsunr geliyor mu bu cupra ya bidahakine bende tavuk hogsu deniyecektim isabet oldu bu paylasim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tavuk göğüsünü 1 gün önceden çok ufak ufak dilimle bol tuzla karıştır rulo halinde gazeteye sar mükemmel balık vuruyor

Adı
berker baris
Kusura bakmasin kimse ama bunun tebriklik degil tenkitlik bir av oldugunu dusunuyorum. Bebek daha o baliklar. Resimdeki tepsi anormal oranda buyuk degilse eger tabiki. Mersin Susanoglu pilajinda benzer avlar yapanlar var. Inanin cupralar neredeyse parmak boyunda, kovaya atiyorlar, uyarinca da burada bu cikar, kavurmasi guzel diyorlar. Yaziktir kardesim. Yapmayalim.

B

BS Okuru

Misafir
Tavuk göğüsünü 1 gün önceden çok ufak ufak dilimle bol tuzla karıştır rulo halinde gazeteye sar mükemmel balık vuruyor

Amatör olduğum için pek bir bilgim yok, merak ettiğim için soruyorum belki de size komik dahi gelebilir. Mazur görün lütfen. :uzgnm:
Yem olarak tavuk gölde işe yarar mı örneğin kızılkanat için?
Ve denizde çipura harici hangi balıklar da işe yarabilir?

nebulam

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kusura bakmasin kimse ama bunun tebriklik degil tenkitlik bir av oldugunu dusunuyorum. Bebek daha o baliklar. Resimdeki tepsi anormal oranda buyuk degilse eger tabiki. Mersin Susanoglu pilajinda benzer avlar yapanlar var. Inanin cupralar neredeyse parmak boyunda, kovaya atiyorlar, uyarinca da burada bu cikar, kavurmasi guzel diyorlar. Yaziktir kardesim. Yapmayalim.
Balıklar daha bebek :(
Tepsiye bakın, Cife bakın, musluğa bakın vs. o_O:(
Usta Çipura avcısının iğnesini bile bu büyüklükte çipura ağzına zor alır, yani iğnesi büyük olr 1/0, 2/0, 3/0 :kötü: Ve böylece bebeklerin onu ağzına alma ihtimali düşer.