Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adana yumurtalık çipura avı

talpo01

Üye
Balıklar daha bebek :(
Tepsiye bakın, Cife bakın, musluğa bakın vs. o_O:(
Usta Çipura avcısının iğnesini bile bu büyüklükte çipura ağzına zor alır, yani iğnesi büyük olr 1/0, 2/0, 3/0 :kötü: Ve böylece bebeklerin onu ağzına alma ihtimali düşer.
300 400 gram civarı her birisi heralde 5 6 kilo olması lazım balıkları yiyebilmemiz için neyin derdindesiniz anlamıyorum ki şu yorumlarınızı yapacaksanız düşününde yapın ağzı olan konuşmasın post ta da belirtmişim bi bukadar daha yakaladım ama saldım diye limit altı avlamam çok nadiren de limit üstü alırım...!!

talpo01

Üye
Amatör olduğum için pek bir bilgim yok, merak ettiğim için soruyorum belki de size komik dahi gelebilir. Mazur görün lütfen. :uzgnm:
Yem olarak tavuk gölde işe yarar mı örneğin kızılkanat için?
Ve denizde çipura harici hangi balıklar da işe yarabilir?
Gölde dememedim ama sanmıyorum işe yaricağını. Denizde dil balığı levrek çatalkuruk domuz balığı Vs yakalayabilirsin ama genelde çupra yakalarsın. Levreklerde ufak oluyor salınması gereken boyutlarda

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Gölde dememedim ama sanmıyorum işe yaricağını. Denizde dil balığı levrek çatalkuruk domuz balığı Vs yakalayabilirsin ama genelde çupra yakalarsın. Levreklerde ufak oluyor salınması gereken boyutlarda

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim cevap için, yine de bir deneyeceğim bunu gölde de. :)

Adı
berker baris
Resimde olcut olmadigindan kucuk gorunuyor. Sozunuze inaniyoruz tabiki. Rast gelsin o vakit.