Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adrasan Kıyı Balıkçılığı

Adı
Recep AYDIN
Merhaba arkadaşlar;

13 günlük Antalya Adrasan'daki çadır kampı maceramızı dün tamamladık. 8 gün kayalıklardan ve sahilden avlandık ama inanır mısınız sadece 1 tane bile balık alamadık. Her türlü yemi kullanmamıza rağmen maalesef tam bir hayal kırıklığı yaşadık. Orda bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine bir tekne kiraladık ve öğlen 3 ten sonra Serdar isimli tekne sahibi arkadaşımız bizi Sulu Ada bölgesine götürdü ve hayatımın en büyük avlanma zevkini orada yaşadım. En küçüğü 700 gr olmak üzere tam 19 adet palamut aldık. 0.30 luk misina ile bir kerede 3 adet palamut çekmenin ve o balıklarla savaşmanın tadını tarif etmem mümkün değil. Tekne sahibi arkadaşımıza 150 tl ödedik ama o balıkları yakaladıktan sonra bu tutar pek gözümüze batmadı :) Karadan avlanırken teke, karides, boru kurdu ve sahte kullandık ama dediğim gibi tek bir balık bile alamadık. Şans diyelim :) Büyük balık avcılığı için mükemmel bir yer ama karadan malesef tam tersi. Adrasan'a gidip tekne kiralamak isteyen arkadaşlar olursa tekne temini için elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Saygılarımla

Akyosun

Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Büyük ihtimalle yazılı orkinostur yakaladiklariniz.
Resimleri yokmu?

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Güzel bir tatil ve balık avı olmuş, sizin adınıza sevindim, daha güzellerine rastgele :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Low_Spinner

Yeni Üye
Adı
İbrahim Sabuncuoglu
Canım memleketımde sulu ada deyince içim bi başka olur herzaman! Orda senenin her vaktı her koşulda balık almak mumkun kanımca mercanlar,kolyoslar,lambukalar,palamutlar yada yazılı orkinoslar,amberjack(nagmı değer kuzu),grida, kol gibi zarganalar vs vs bence türkiyedeki sayılı noktalardan biridir su ada ve adrasan civari. Böyle bir zevki yaşamana cok sevindim inanki şuanda bu yazıyı yazarken bile içim kıpır kıpır oluyor

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar;

13 günlük Antalya Adrasan'daki çadır kampı maceramızı dün tamamladık. 8 gün kayalıklardan ve sahilden avlandık ama inanır mısınız sadece 1 tane bile balık alamadık. Her türlü yemi kullanmamıza rağmen maalesef tam bir hayal kırıklığı yaşadık. Orda bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine bir tekne kiraladık ve öğlen 3 ten sonra Serdar isimli tekne sahibi arkadaşımız bizi Sulu Ada bölgesine götürdü ve hayatımın en büyük avlanma zevkini orada yaşadım. En küçüğü 700 gr olmak üzere tam 19 adet palamut aldık. 0.30 luk misina ile bir kerede 3 adet palamut çekmenin ve o balıklarla savaşmanın tadını tarif etmem mümkün değil. Tekne sahibi arkadaşımıza 150 tl ödedik ama o balıkları yakaladıktan sonra bu tutar pek gözümüze batmadı :) Karadan avlanırken teke, karides, boru kurdu ve sahte kullandık ama dediğim gibi tek bir balık bile alamadık. Şans diyelim :) Büyük balık avcılığı için mükemmel bir yer ama karadan malesef tam tersi. Adrasan'a gidip tekne kiralamak isteyen arkadaşlar olursa tekne temini için elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Saygılarımla
Ben demiştim depremleri hissettinmi

Adı
Recep AYDIN
Evet elimde fotoğraf ve videolar var ama sayfaya nasıl yükleme yapacağımı bilmediğim için maalesef paylaşamadım sizlerle :( Bana nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Depremlerden birini hissettik sadece çadır önünde muhabbet ederken. Diğerlerini hissetmedik. Sulu ada gerçekten balık akımı olarak çok hareketli bir yermiş. Önümüzdeki hafta birkaç aylığına Ankara'ya yerleşmek durumundayım ve daha sonra Antalya'ya yerleşeceğim. Antalya'ya yerleştiğimde ilk işim fiber bir kayık alıp adrasana bağlamak olacak. O zaman dilerseniz siz değerli dostlarla birlikte de yeni heyecanlar yaşamak isterim.

ino

Aktif Üye
Adı
inanç namsal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar;

merhabalar,
ben bi iki hafta sonra kiralamak isterim tekne. yardımcı olursanız sevinirim.

Ercüment86

Aktif Üye
Adı
Ercüment
Ekim ayı başında Adrasanda olacağım.
Balık turu için rezervasyon yaptırmış olmama rağmen,
kıyıdan spin ve lrf yöntemleriyle bu dönemde yakalanacak hedef avlar nelerdir??