Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adrasan Kıyı Balıkçılığı

Adı
Recep AYDIN
merhabalar,
ben bi iki hafta sonra kiralamak isterim tekne. yardımcı olursanız sevinirim.
Mesajınızı daha yeni gördüm kusura bakmayın lütfen. 05336965793 serdar kaptanın telefon numarası. Elinden geldiği kadar yardımcı olacağına eminim. Umarım cevap vermek için geç kalmamışımdır. Saygılarımla

Adı
Recep AYDIN
Ekim ayı başında Adrasanda olacağım.
Balık turu için rezervasyon yaptırmış olmama rağmen,
kıyıdan spin ve lrf yöntemleriyle bu dönemde yakalanacak hedef avlar nelerdir??
Eylül ayında her adrasana gidişimde palamut ve yazılı orkinosa duyuyoruz ama bunlar için tekneyle açılmak şart tabiiki. Dönüşünüzde avlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim. Görüşmek üzere :)

Adı
Recep AYDIN
Ekim ayı başında Adrasanda olacağım.
Balık turu için rezervasyon yaptırmış olmama rağmen,
kıyıdan spin ve lrf yöntemleriyle bu dönemde yakalanacak hedef avlar nelerdir??
Ayrıca koyun sağ tarafındaki kayalıklardan arkadaşlarım spin takımla lambuka aldılar

Ercüment86

Aktif Üye
Adı
Ercüment
Çok teşekkürler tam zamanlama oldu yarın orada olacağım sonraki sabah Menderes beyle balığa çıkacağız. İnşallah güzel raporlar sunabilirim

Adı
Recep AYDIN
Çok teşekkürler tam zamanlama oldu yarın orada olacağım sonraki sabah Menderes beyle balığa çıkacağız. İnşallah güzel raporlar sunabilirim
Menderes bey Adrasanda balığın selam durduğu insandır :) yanınızda o varsa harika bir av geçireceğinizden şüphe duymayın. Heyecanla bekliyorum raporunuzu ☺

ino

Aktif Üye
Adı
inanç namsal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Mesajınızı daha yeni gördüm kusura bakmayın lütfen. 05336965793 serdar kaptanın telefon numarası. Elinden geldiği kadar yardımcı olacağına eminim. Umarım cevap vermek için geç kalmamışımdır. Saygılarımla
teşekkürler, bende Menderes beyle iletişime geçtim, kısmetse yarın çıkıcaz. Pazartesi akşama kadar ordayız Serdar Kaptan ile de çıkarız belki. saolun bilgi için.

Kaşıkçıtayfa

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Benim bugün ihtiyaç duyduğum konu yıllar önce açılmış :) çok da güzel bir konu olmuş. Malum Adrasan deyince akla ilk balık avları gelir. Ben bayram da adrasanda olacağım.

1 adet spin takımım var, bu takımla kıyıdan av yapmak istiyorum. Üstadlardan sahte hem tavsiyesi alabilirsem faydalı olacak
Ayrıca surf balıkçılığı için de bir takım oltam var ama hiç surf balıkçılığı yapmadım. İlk defa tuzlu suda avlanacağım. Bu konuda da, yem, ağırlık, ve iğne takımı önerisi alabilirim..

Adrasandan an an raporları, resim ve videoları sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum :)

sertackarakus

Yeni Üye
Adı
Sertaç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba,

@Kaşıkçıtayfa bende bayramda orada olacağım. bir kaç gündür oradaki balıkçılık ile ilgili gönderileri okurken şu dakika itibari ile bu konuyu gördüm. Sizin yazınızı görünce kayıt olma gereği duydum. Ben Bursa/Gemlik' te balık avı yapıyorum burada en büyük tutuğumuz balık kış ayında 30 cm lik lüfer oluyor. Büyük balık heyecanı yaşayamadım. Araştırdığım kadarı ile Adrasan'da bu işten keyif almak istiyorsanız Suluadaya uğramak şart. ama tekne fiyat bilgim yok. Açıkçası fiyat ne olursa olsun bu keyfi yaşamak istiyorum. Orada beraber tekne kiralayabiliriz sizde isterseniz. Sağlıcakla.

Kaşıkçıtayfa

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba,

@Kaşıkçıtayfa bende bayramda orada olacağım. bir kaç gündür oradaki balıkçılık ile ilgili gönderileri okurken şu dakika itibari ile bu konuyu gördüm. Sizin yazınızı görünce kayıt olma gereği duydum. Ben Bursa/Gemlik' te balık avı yapıyorum burada en büyük tutuğumuz balık kış ayında 30 cm lik lüfer oluyor. Büyük balık heyecanı yaşayamadım. Araştırdığım kadarı ile Adrasan'da bu işten keyif almak istiyorsanız Suluadaya uğramak şart. ama tekne fiyat bilgim yok. Açıkçası fiyat ne olursa olsun bu keyfi yaşamak istiyorum. Orada beraber tekne kiralayabiliriz sizde isterseniz. Sağlıcakla.
Olabilir kardeşim. Biz 4 kişi olacağız. Ben büyük balık avına çıkmak istiyorum ama asıl amacım kıyıdan spin yöntemiyle avlanmak. Bakalım Nasibimizde neler olacak. Hep tatlı sularda anlamdım bu ilk deniz avı tecrübesi olacak benim için