Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adrasan Kıyıdan Gece /gündüz Avı?

Kaşıkçıtayfa

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Cümleten sa. İki hafta sonra büyük balık avlarıyla ünlü Antalya-Adrasana gideceğim. Tekne turuna çıkacağız ancak benim asıl yapmak istediğim kıyıdan spin yöntemiyle balık avı. Buna uygun bir olta takımım var. Hem gece hem gündüz kıyıdan spin avı yakmak istiyorum. Kamışım 5-15 gr atara sahip buna uygun gündüz ve gece için kaşık ve sahte yem önerisine ihtiyacım var. Şimdiden bütün üstadlara teşekkür ederim...

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Kayalık yerler için bir kaç metal jig, birkaç silikon ve jig head edinmen faydalı olur.

Kaşıkçıtayfa

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kayalık yerler için bir kaç metal jig, birkaç silikon ve jig head edinmen faydalı olur.
Bilgi için çok teşekkür ederim. Ben bugüne kadar hep tatlı sularda anlamdım. Bu yüzden deniz balıkçılığı için yem seçiminde oldukça zorlamıyorum. Direk ürün ismi önerebilirseniz sevinirim... Şimdiden teşekkürler

Kaşıkçıtayfa

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ayrıca adrasan da kıyıdan av tecrübesi olan arkadaşlar var mı? Gece kıyıdan spin yöntemiyle balık alınır mı.. Şimdiden teşekkürler..

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Bilgi için çok teşekkür ederim. Ben bugüne kadar hep tatlı sularda anlamdım. Bu yüzden deniz balıkçılığı için yem seçiminde oldukça zorlamıyorum. Direk ürün ismi önerebilirseniz sevinirim... Şimdiden teşekkürler
Seçenekler sonsuz..
Ekonomik olsun derseniz kendo jiglerden seçebilirsiniz.
Kamış atar aralığınıza göre olanları almalısınız.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Major craft jig para ve savagear vibrasyon yemleri dene orada ağırlıklarını kamışına göre uygun olanını al