Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Albastar 1951 Brillant LRF 210 Kamış

garvan

Yeni Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Lrf set için 250 civarı, bi ihtimal 300 cikabilirim

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kamis olarak favoriti tavsiye edebilirim cok kullanan tanıdığım var memnunlar Daiwa crossfire olabilir guzel kamistir
Makina icin ise tavsiye veririm ama piyasada Lrf icin makina bulmak sıkıntı ama okuma dead ringer 10 başlangıç icin iyidir fiyatıda iyi Shimano hyperloop 1000 olabilir

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Lrf set için 250 civarı, bi ihtimal 300 cikabilirim

hocam o bütçeye güzel bir LRF set kurarsın. favorite white bird ben kullanıyorum çok memnunum memnun olmayan da görmedim. almayı düşünürseniz istanbulda özellikle üsküdara da gitme imkanınız var ise size yardımcı olabilir.

garvan

Yeni Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
White birde sıcak bakiyorum. Dediğimiz gibi lrf makine gercekten stok durumu sıkıntılı. Zaten tuzlada ikamet ediyorum uskudara gitme ihtimali olabilir.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Siweida Z4 Spin Kamış 3-12gr 210cm ben şu linkteki lrf kamışını kullanıyorum fiyatına göre çok güzel kamış. Bu markanın hafif yemli avda ucu hassas olduğu için 3.60 cm boyundaki 40-80 gr atarlı siweidia spin ak teleskopik kamışı kullanıyorum hafif kurşun takıp atıyorum ucu çok hassas olduğundan yemlide balığı kolay alıyorum bu markanın kamışlarını fiyatlarına göre iyi. Lrf de deneyin bence

garvan

Yeni Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Siweida Z4 Spin Kamış 3-12gr 210cm ben şu linkteki lrf kamışını kullanıyorum fiyatına göre çok güzel kamış. Bu markanın hafif yemli avda ucu hassas olduğu için 3.60 cm boyundaki 40-80 gr atarlı siweidia spin ak teleskopik kamışı kullanıyorum hafif kurşun takıp atıyorum ucu çok hassas olduğundan yemlide balığı kolay alıyorum bu markanın kamışlarını fiyatlarına göre iyi. Lrf de deneyin bence
Hocam bu kamış lrf için ağır kaçmaz mi sonuç olarak hep bilek çalışacak bu av stilinde

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif