Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Albastar Dinamica Hakkında

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
videosunda akşama göndereceğim
deneme yaptım 3 kiloluk su damacanayı kaldırdı ve çok da zorlanmadı bence alacaklar arkadaşlar değerlendirin!
3 kiloyu kaldırdıysa çok iyi Turnada için bakıyordum ben de 20 gr lık sahtelerle vs denedikten sonra yazarsanız çok memnun olurum. Hayırlı uğurlu olsun.

yhymskrn

Aktif Üye
Adı
Yahya
Teşekkürler...
Kamışı denedim Daiwa 3000 makine ile gayet güzel aksiyonu var 30 - 40 m civarı atış gerçekleştirdim ortalama uzak aksiyonu gerçekten başarılı idi su üstü! en önemlisi çok hafif arkadaşlar gerçekten şaşırdım kuş gibi diyebilirim 170 gr bir ağırlığı var benim makina da 245 gr falan Kamış olarak bende Shimano Catana A serisi 2,70 10,30 atar var ama çok yumuşak ayrıca Daiwa Crossfire Spin MH 2,70 ama çok ağır geliyor bana 360 gr civarı olması gerekiyor ki bunların fiyatları Albastar'a göre 2 katı ona rağmen ben beğendim

Umarım yeni başlayanlara bir öneri olabilir!

Özellikleri;
AlbaStar Dinamica 2,70 cm 10,30 gr

* 2 Parça
* DPS Tipi Makine Kızağı
* KL Tipi Halkalar
* EVA Tutuş Kolu
* Alüminyum Yüzükler
* Mix Carbon
* Fast Action
* Medium
* 210cm - 140 gr
* 240 cm – 160 gr
* 270 cm – 170 gr

Saygılar

Son düzenleme:

yhymskrn

Aktif Üye
Adı
Yahya
17 gr lık en fazla sahte var benim başarılı şekilde atış gerçekleştirdim hiç bir sıkıntı hissetmedim kamış ta gayet aksiyonu ve yüzüşü güzeldi uyum içindeydi aynı şekilde 30 - 40 mt arası bir atış gerçekleştirdim çok zorlamadım ancak ilk günden!
20 gr atacağını düşünüyorum pek sıkıntı olmaz

Son düzenleme:

conqueror35

Yeni Üye
Adı
osman
Kan Grubu
B Rh Negatif
17 gr lık en fazla sahte var benim başarılı şekilde atış gerçekleştirdim hiç bir sıkıntı hissetmedim kamış ta gayet aksiyonu ve yüzüşü güzeldi uyum içindeydi aynı şekilde 30 - 40 mt arası bir atış gerçekleştirdim çok zorlamadım ancak ilk günden!
20 gr atacağını düşünüyorum pek sıkıntı olmaz
kamış hakkında son düşünceleriniz nelerdir acaba?

yhymskrn

Aktif Üye
Adı
Yahya
İki adet spin kamışım var Daiwa Legalis Seabass 2,70 ve AlbaStar Dinamica 2,70 ben daha çok Albastar'a uyum sağladım diyebilirim sığ meralarda uzağa atabiliyorsunuz uzakta ki WTD aksiyonu gerçekten başarılı zorladığım anlarda bile başarılı bir şekilde randıman aldım genelde 12,3gr 17gr arası rapala ve silikonlar attım daha balık tutmadım eğer tutarsam size bilgi vereceğim

biraz LRF kamışı gibi aksiyonu var bilginize ayrıca yeni aldığım DuraKing x9 ip ile mükemmel bir uyum sağladı diyebilirim ( İP öneririm)

Sadece dış yapısı biraz kalitesiz gibi geldi tabiki bu bana göre ve fiyata göre diyebilirim :)

Bu arada arkadaşlara Aliexpress'den yeni aldığım bir kamışı size önermek istiyorum uzun araştırmalarım satıcı ile mailleşmelerim videolar ve kullanıcı yorumları doğrultusunda aldım JohnCoo 2,70 10,30 atarlı 4 parça, 4 parça olması çok kullanışlı seyahatte tatilde vs vs yararlı! 25 dolar paketleme mükemmeldi açarken zorlandım diyebilirim!! yanlız satın alrıken dikkat edin backcasting modeli var !!

US $25.01 37% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı

Mutlaka değerlendirin arkadaşlar

Bu abi de uygulanabilir bilgiler veriyor...!

Son düzenleme:

yhymskrn

Aktif Üye
Adı
Yahya
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum bir levrek kaçırdım dün itibari ile kamıştan değil kaya ile ilgili bir sıkıntı idi diye tahmin ediyorum kamışı beğendim hafif rahat orta aksiyon ancak daha önce dediğimi tekrarlıyorum çok kötü iğrenç ötesi bir kaplama yapmışlar sanki 50 yıldır kullanıyormuş hava sı var

Ancak uzun bir süre kullanamazsınız benden söylemesi ne kadar bakarsanız bakın!

Başlagıç için süper kullan parçala test et öğren sonra üst sekmente geç...!

Aliexpress'den siparişi vericem yukarıda verdiğim Kamışın 4 parça olan BAKALIM hayırlısı :)

Rastgele.. Balığınız Bol Olsun!!!!

Izmirli balıkçı

Yeni Üye
Adı
Yusuf
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır kullanıyorum bir levrek kaçırdım dün itibari ile kamıştan değil kaya ile ilgili bir sıkıntı idi diye tahmin ediyorum kamışı beğendim hafif rahat orta aksiyon ancak daha önce dediğimi tekrarlıyorum çok kötü iğrenç ötesi bir kaplama yapmışlar sanki 50 yıldır kullanıyormuş hava sı var

Ancak uzun bir süre kullanamazsınız benden söylemesi ne kadar bakarsanız bakın!

Başlagıç için süper kullan parçala test et öğren sonra üst sekmente geç...!

Aliexpress'den siparişi vericem yukarıda verdiğim Kamışın 4 parça olan BAKALIM hayırlısı :)

Rastgele.. Balığınız Bol Olsun!!!!

Izmirli balıkçı

Yeni Üye
Adı
Yusuf
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi ben spine yeni başlıycam bütçem kısıtlı bu kamışı çok düşünüyorum bu kamiş hakkında yazdiğin herşeyi okudum çok yararli oldu kesinlikle bunu alıcam .
Abi ben bu kamışı ne kadar kullanabilirim uzun süreli kullanılmıycak bi kamış yazmışsında (bende levrek için kullanıcam )