Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

ErBo62

Aktif Üye
Adı
EREN
Kan Grubu
B Rh Pozitif

faktoriyel

Üye
Adı
Cenk
lrf için aliexpress'ten birkaç faydalı ürün tavsiye edebilir misiniz? Silikon jighead kurşun vs. igib.

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
lrf için aliexpress'ten birkaç faydalı ürün tavsiye edebilir misiniz? Silikon jighead kurşun vs. igib.
stormun ürünleri var ayrıca ufak gagalı sahtelerde var lrf icin sılıkonlarda cok sayıda mevcut

onrayt

Aktif Üye
Aliexpress bence lrf icin yeterli degil.
Sadece duo tetra works cakmalarini tavsiye edebilirik.
Hele ki silikon, jig head vs hak getire o nedenle yerel piyasayi tavsiye ederim.

centetic

Aktif Üye
>y
Aliexpress bence lrf icin yeterli degil.
Sadece duo tetra works cakmalarini tavsiye edebilirik.
Hele ki silikon, jig head vs hak getire o nedenle yerel piyasayi tavsiye ederim.
Ayrıca o duo tetra works çakmaları için de yüzmüyor diyolla.

centetic

Aktif Üye
Bende iki tane var batan tip (zaten orjinali de batan tip) ben şahsen memnunum aksiyonundan
Ne bileyim. Facedeki lrf grubundaki yorumlar o yönde. Bende de vardı iki tane. Elim erip de hiç denemedim. Sonra da kaybolup gitti zaten. İyi diyorsanız tekrar edinelim bari. 2-3 dolar bişey zaten.

onrayt

Aktif Üye
Ne bileyim. Facedeki lrf grubundaki yorumlar o yönde. Bende de vardı iki tane. Elim erip de hiç denemedim. Sonra da kaybolup gitti zaten. İyi diyorsanız tekrar edinelim bari. 2-3 dolar bişey zaten.
Benim henüz balık almışlığım yok. Hoş çok denemek nasip olmadı.
Önce balık alıp fazladan edinmeyi öyle öneririm.

mali198534

Aktif Üye
Adı
Mehmet Ali
Canlı yayın bunda da var benim demek istediğim aynı ürün ve aksesuarlara 10 dolar fazla vermemek icin
Aksiyon kamerasında fiyat performans olarak Eken H9 u da değerlendirin yaklaşik 6 ay kadar önce hediye olarak almıştım fotoğraf çekme derdiniz yoksa video kalitesi olarak oldukça yeterlidir.

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Aksiyon kamerasında fiyat performans olarak Eken H9 u da değerlendirin yaklaşik 6 ay kadar önce hediye olarak almıştım fotoğraf çekme derdiniz yoksa video kalitesi olarak oldukça yeterlidir.
sj8000 siparışı geçtim geçen hafta biraz araştırdım kullanan birisi sj8000 daha kaliteli olduğunu söyledi en azından alette novatek 96660 çip seti var sjcam ın bazı modellerin dede bu çip set mevcut hayirlisi ile gelsinde kafaya takıp video çekerim :D