Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
stormun ürünleri var ayrıca ufak gagalı sahtelerde var lrf icin sılıkonlarda cok sayıda mevcutlrf için aliexpress'ten birkaç faydalı ürün tavsiye edebilir misiniz? Silikon jighead kurşun vs. igib.
Aliexpress bence lrf icin yeterli degil.lrf için aliexpress'ten birkaç faydalı ürün tavsiye edebilir misiniz? Silikon jighead kurşun vs. igib.
Ayrıca o duo tetra works çakmaları için de yüzmüyor diyolla.Aliexpress bence lrf icin yeterli degil.
Sadece duo tetra works cakmalarini tavsiye edebilirik.
Hele ki silikon, jig head vs hak getire o nedenle yerel piyasayi tavsiye ederim.
Bende iki tane var batan tip (zaten orjinali de batan tip) ben şahsen memnunum aksiyonundan>y
Ayrıca o duo tetra works çakmaları için de yüzmüyor diyolla.
Ne bileyim. Facedeki lrf grubundaki yorumlar o yönde. Bende de vardı iki tane. Elim erip de hiç denemedim. Sonra da kaybolup gitti zaten. İyi diyorsanız tekrar edinelim bari. 2-3 dolar bişey zaten.Bende iki tane var batan tip (zaten orjinali de batan tip) ben şahsen memnunum aksiyonundan
Benim henüz balık almışlığım yok. Hoş çok denemek nasip olmadı.Ne bileyim. Facedeki lrf grubundaki yorumlar o yönde. Bende de vardı iki tane. Elim erip de hiç denemedim. Sonra da kaybolup gitti zaten. İyi diyorsanız tekrar edinelim bari. 2-3 dolar bişey zaten.
Aksiyon kamerasında fiyat performans olarak Eken H9 u da değerlendirin yaklaşik 6 ay kadar önce hediye olarak almıştım fotoğraf çekme derdiniz yoksa video kalitesi olarak oldukça yeterlidir.Canlı yayın bunda da var benim demek istediğim aynı ürün ve aksesuarlara 10 dolar fazla vermemek icin
sj8000 siparışı geçtim geçen hafta biraz araştırdım kullanan birisi sj8000 daha kaliteli olduğunu söyledi en azından alette novatek 96660 çip seti var sjcam ın bazı modellerin dede bu çip set mevcut hayirlisi ile gelsinde kafaya takıp video çekerimAksiyon kamerasında fiyat performans olarak Eken H9 u da değerlendirin yaklaşik 6 ay kadar önce hediye olarak almıştım fotoğraf çekme derdiniz yoksa video kalitesi olarak oldukça yeterlidir.