Arkadaşlar burada bir üstadın ima popkey i tavsiye etmesi ve benim de popkey alacak bütçem olmaması üzerine aşağıda linkini verdiğim ürünü aldım.
(link)
Ne de olsa 1,7 dolar ne kaybederim diye. Ürün uzun süredir çantamdaydı. Geçen gün öylesine bir deneyeyim dedim. Sonuçlar beni şaşırttı. River2sea Rover 98'i kullandıktan hemen sonra denedim. Erim olarak aksiyon olarak rover'a fark atar bence. Su üstü konusunda çok tecrübeli değilim. Denediğimde de öğleden sonraydı. O yüzden balık alamadım. Ancak bence alınıp denenmesi gereken bür ürün. Özellikle akdeniz ve ege'de avlanan arkadaşların işine yarayabilir diye düşünüyorum. Hem 5-6 liralık bir fiyatı var. Hiçbir şey kaybetmezsiniz. Ürün biraz büyük. Onu belirteyim yalnız. rover 98 muadili değil. popkey 12 cm muadili.
Diğer yandan bir günde boya atması oldu kaplaması dayanıklı değil ama ben biraz haşin davrandım onun da etkisi var. Aksiyon olarak çok hoşuma gitti. Böyle deli deli, telaşlı telaşlı hareketleri var 😀😀🤣.
Rover 98'e göre daha keskin zigzaglar çiziyor.
Özellikle elinde popkey olan birileri bu ürünü değerlendirirse hepimiz için faydalı olur diye düşünüyorum.