Aliexpress

Son bir soru daha gerçi taktırmışsın ama öncesinde balık aldın mı sahte ile? Barakudada iş yapacağına eminimde başka balık varmı kandırdığı merak ettim...
yok valla cok kısır bır donemde denedım onu ben öyle biraz yuzdurdum sadece dıyebılırım ama kandırır her avcıyı.. benımde alma nıyetım var bır ara ama renk konusunda hakıkaten kararsızıım

Bu toto ya benzer çok fazla mağazada model var. Buna ne dersiniz?
6pcs/lot Mini Minnow Crankbait 4.5CM Wobblers Fishing Lure Hard Body Fishing Tackle Swimbait Pesca Tool Isca Artificial Bait
(link)
(from AliExpress Android)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toto poto diyoruz ama balığı alan % 90 zebra rengi bence modelden ziyade renk akıyor.

Yanlış anlamadıysam 11.11 indirimlerinden yalnızca satın alınan veya kazanılan kuponlar aracılığıyla yararlanılabiliyor. Eğer öyleyse resmen oyun oynuyorlar.

Arkadaşlar burada bir üstadın ima popkey i tavsiye etmesi ve benim de popkey alacak bütçem olmaması üzerine aşağıda linkini verdiğim ürünü aldım.

(link)

Ne de olsa 1,7 dolar ne kaybederim diye. Ürün uzun süredir çantamdaydı. Geçen gün öylesine bir deneyeyim dedim. Sonuçlar beni şaşırttı. River2sea Rover 98'i kullandıktan hemen sonra denedim. Erim olarak aksiyon olarak rover'a fark atar bence. Su üstü konusunda çok tecrübeli değilim. Denediğimde de öğleden sonraydı. O yüzden balık alamadım. Ancak bence alınıp denenmesi gereken bür ürün. Özellikle akdeniz ve ege'de avlanan arkadaşların işine yarayabilir diye düşünüyorum. Hem 5-6 liralık bir fiyatı var. Hiçbir şey kaybetmezsiniz. Ürün biraz büyük. Onu belirteyim yalnız. rover 98 muadili değil. popkey 12 cm muadili.
Diğer yandan bir günde boya atması oldu kaplaması dayanıklı değil ama ben biraz haşin davrandım onun da etkisi var. Aksiyon olarak çok hoşuma gitti. Böyle deli deli, telaşlı telaşlı hareketleri var 😀😀🤣.
Rover 98'e göre daha keskin zigzaglar çiziyor.
Özellikle elinde popkey olan birileri bu ürünü değerlendirirse hepimiz için faydalı olur diye düşünüyorum.

Teşekkürler ürünleri buldum fakat 11.11'den önce fiyatlarını arttırmışlar, o gün alacağım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Önce artırıyorlar sonra indirim yapıyorlar
Tek akıllı cinliler zaten

da628e57e05fd9ca3e458d24e22c2388.jpg

Arkadaşlar burada bir üstadın ima popkey i tavsiye etmesi ve benim de popkey alacak bütçem olmaması üzerine aşağıda linkini verdiğim ürünü aldım.

(link)

Ne de olsa 1,7 dolar ne kaybederim diye. Ürün uzun süredir çantamdaydı. Geçen gün öylesine bir deneyeyim dedim. Sonuçlar beni şaşırttı. River2sea Rover 98'i kullandıktan hemen sonra denedim. Erim olarak aksiyon olarak rover'a fark atar bence. Su üstü konusunda çok tecrübeli değilim. Denediğimde de öğleden sonraydı. O yüzden balık alamadım. Ancak bence alınıp denenmesi gereken bür ürün. Özellikle akdeniz ve ege'de avlanan arkadaşların işine yarayabilir diye düşünüyorum. Hem 5-6 liralık bir fiyatı var. Hiçbir şey kaybetmezsiniz. Ürün biraz büyük. Onu belirteyim yalnız. rover 98 muadili değil. popkey 12 cm muadili.
Diğer yandan bir günde boya atması oldu kaplaması dayanıklı değil ama ben biraz haşin davrandım onun da etkisi var. Aksiyon olarak çok hoşuma gitti. Böyle deli deli, telaşlı telaşlı hareketleri var 😀😀🤣.
Rover 98'e göre daha keskin zigzaglar çiziyor.
Özellikle elinde popkey olan birileri bu ürünü değerlendirirse hepimiz için faydalı olur diye düşünüyorum.

Ben bundan alıp önce iğne bağlantılarından su almasın diye bağlantı diplerine Japon sürdüm sonra şeffaf oje ile kapladım.

11.11 indirimi diye bir hikaye uydurmuşlar insanları kandırıyorlar. Fiyatlarını bildiğim ürünler şuan hep koymuşlar üzerine. Ayın 11 inde de eski fiyatlara çekecekler. Sepete koyduğum ürünleri alamıyorum bu yüzden. Mecburen 11 den sonrayı bekliycez.

Arkadaşlar aliexpres ten Spris verdim fakat 50 gun oldu gelmedi para iadesi talep ettim saticidan paypal istedi türkiyede de sorun cevap vermedim daha nasıl geri alabilirim para mı ne yazman gerekiyor. Türkiye hesap nosu mu gonDerneğinin. Alisverisi k.k la yaptım.

Back