tekseker
Aktif Üye
- Adı
- ahmet alptekin
Bugün bir kaç tane sahte siparişi vermek istedim lakin fiyatlar baya zamlanmış, bearkingler 3.50 den 5 dolar olmus 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ara ara 1-2 gün indirim yansıtılmıyor.iner yineBugün bir kaç tane sahte siparişi vermek istedim lakin fiyatlar baya zamlanmış, bearkingler 3.50 den 5 dolar olmus![]()
valla lınkı bulamam cunkı bende kendım almıyorum arkadasıma soyluyorum o alıyor..fakat tahmını bır sure verırsem uzerınde gelen pıl ıle(sarjlı pıl )ortalama 1,5 gun ıyı sekılde yanar.hayırlı olsun matu, kafa lambası bakıştırıyorum , tam dolu kaç saat dayandığını yazmıyorlar. birde link atabilirmisin.
2.sinden aldım guzel kuvvetlı sağlam ıp kendımde test ettım 0,15 almıstım fakat cok puruzlu ve su tutuyor bılgınıze..2 secenekte aynıdır tahmınımce fıyatına gore super..12 dolar olmus gercı ben 7-8 dolara almıstım. 12 dolar 50 tl cıvarı yapıyor bu fıyata ben kullanmadım ama forumdada kullananlar var lotus marka ıp lere bakın derım.banada baya tafsıye eden olmustu lotusu ama alamadım daha..BUNDAN
Aliexpress.com: SeaKnight Official Store üzerinde Güvenilir olta tedarikçilerden Seaknight w8 300 m 8 strand multifilament pe örgülü balıkçılık hatları örgüleri balıkçılık halat geniş açı örgülü teknolojisi 20 100lb Satın Alın
VEYA BUNDAN ALAN VARMI
SeaKnight Brand TriPoseidon Series 300M 330Yards PE Braided Fishing Line 4 stands 8LB 10LB 20LB 60LB Multifilament Fishing Line-in Fishing Lines from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group
üstü pembeli olanın linki var mı euro fish kalıbına benziyorBende bunlari soyledim kursun arkasi calisirim diye nasillar is yapr mi bilmiyorum Hepsi 1dolarin altinda fiyatlari. Bu sahte tekeden kullanan var mi peki