Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

tekseker

Aktif Üye
Adı
ahmet alptekin
Bugün bir kaç tane sahte siparişi vermek istedim lakin fiyatlar baya zamlanmış, bearkingler 3.50 den 5 dolar olmus :(

cemalettin

Aktif Üye
Adı
cemalettin
Honzer kafa fenerinden memnunmusun, almayı düşünüyorum n11 den falan, tam pil ile kaç saat yanıyor. bilgi verebilirmisin

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
hayırlı olsun matu, kafa lambası bakıştırıyorum , tam dolu kaç saat dayandığını yazmıyorlar. birde link atabilirmisin.
valla lınkı bulamam cunkı bende kendım almıyorum arkadasıma soyluyorum o alıyor..fakat tahmını bır sure verırsem uzerınde gelen pıl ıle(sarjlı pıl )ortalama 1,5 gun ıyı sekılde yanar.

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
2.sinden aldım guzel kuvvetlı sağlam ıp kendımde test ettım 0,15 almıstım fakat cok puruzlu ve su tutuyor bılgınıze..2 secenekte aynıdır tahmınımce fıyatına gore super..12 dolar olmus gercı ben 7-8 dolara almıstım. 12 dolar 50 tl cıvarı yapıyor bu fıyata ben kullanmadım ama forumdada kullananlar var lotus marka ıp lere bakın derım.banada baya tafsıye eden olmustu lotusu ama alamadım daha..

exxper

Daimi Üye
Adı
Mehmet
Bende bunlari soyledim kursun arkasi calisirim diye nasillar is yapr mi bilmiyorum Hepsi 1dolarin altinda fiyatlari. Bu sahte tekeden kullanan var mi peki
üstü pembeli olanın linki var mı euro fish kalıbına benziyor

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif
kafa lambam nıhayet geldı gayet guzel gıbı..aydınlatmasını aksam test edıcem paylasırım..