Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

borsa53

Üye
Adı
ibrahim
Kan Grubu
O Rh Pozitif
teşekkür ederim 7 g olandan aldım

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Megalodon

Daimi Üye
Adı
Yılmaz
20 şubatta verdiğim siparişlerin bir kısmı geldi. Sahteler dandik duruyor ama adedi 1.25 $ olduğu düşünülürse fiyatına göre beklediğim gibi. Aliexpressten ilk siparişim olduğu için deneme amaçlı aldım. Bakalım yüzüşleri nasıl. Kanca girişlerine modifiye gerekiyor tabiki. Alarmlar güzel çalışıyor.20170313_103754.jpg

spinci

Aktif Üye
Adı
Tenekeci
20 şubatta verdiğim siparişlerin bir kısmı geldi. Sahteler dandik duruyor ama adedi 1.25 $ olduğu düşünülürse fiyatına göre beklediğim gibi. Aliexpressten ilk siparişim olduğu için deneme amaçlı aldım. Bakalım yüzüşleri nasıl. Kanca girişlerine modifiye gerekiyor tabiki. Alarmlar güzel çalışıyor.Ekli dosyayı görüntüle 53710
Hayırlı olsun.. aynı gripperdan bende aldım, beklediğimden iyi kalitede.. rapalaların boya durumu nasıl acaba? hemen renk atar gibi mi? renk atmaması için bi şeffaf oje çeksek falan iş görür mü ya da alternatif ne sürülebilir üzerine koruma amaçlı, aklınıza birşey geliyor mu?

Megalodon

Daimi Üye
Adı
Yılmaz
Hayırlı olsun.. aynı gripperdan bende aldım, beklediğimden iyi kalitede.. rapalaların boya durumu nasıl acaba? hemen renk atar gibi mi? renk atmaması için bi şeffaf oje çeksek falan iş görür mü ya da alternatif ne sürülebilir üzerine koruma amaçlı, aklınıza birşey geliyor mu?
Evet gripper benim de beklediğimden iyi kalitede. Rapalaların boyası hemen atıcak gibi duruyor, o yüzden dedim dandik gibi diye :) Kancaların da giriş yerlerinde açıklıklar var. Forumda oralara yapıştırıcı sürüp üzerine de oje sürünce sorunun çözüldüğünü okumuştum, ama boyayı korumak için tamamına şeffaf oje sürülür mü ondan şüpheliyim. Görünüşü olumsuz etkileyebilir diye düşünüyorum. Boyası attıkça uygun oje rengiyle tekrar boyanabilir.

ayarsiz

Aktif Üye
Adı
ferhat alkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Gule gule kullanin guzel gozukuyorlar. Jighead lerin linki var mı acaba ?