Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
16 ideal midir jighead ağırlığı için ona göre siparişi değiştireceğim?
Ben 16 demedimki 10 gr demiştim, 10 gr la daha iyi aksiyon alıyor dibede kolay takılmıyor, 16 gr olanı akıntılı yerde iyi oluyor mesala akarsunun denize döküldüğü yerde çok yağmur yağınca akıntı oluyor o zaman 16 gr iyi çalışıyor, zaten sandeel silikonda büyük onunda ağırlığı var 10 grlık sandeel jig head kafası ideal

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben 16 demedimki 10 gr demiştim, 10 gr la daha iyi aksiyon alıyor dibede kolay takılmıyor, 16 gr olanı akıntılı yerde iyi oluyor mesala akarsunun denize döküldüğü yerde çok yağmur yağınca akıntı oluyor o zaman 16 gr iyi çalışıyor, zaten sandeel silikonda büyük onunda ağırlığı var 10 grlık sandeel jig head kafası ideal
Tamamdır teşekkür ederim

ErzincanLee

Aktif Üye
Adı
HALİL EKİNCİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Jig head ler fiyatına göre çok iyiler hem kalın sağlam hem keskin ben daha önce berkley jig head kullanıyordum bunlarda berkley jig headlere benziyorlar berkley jig head 5gr'lık tanesi 5 lira, bugün daha 1 saat evvel aynı jig head'lerden bidaha sipariş verdim, geçenki sipariş ettiğim jig headler 15 günde gelmişti silikonda almıştım aynı firmadan silikonları çok iyi meridith markasının
İyi günlerde kullanın avları bol olsun bende 1 hafta evvel şipariş vermiştim son yorumşar size ait o zaman birde birşey soracağım fosforlu boya ile kafa kısımlarını boyamak geldi aklıma sizce gerek var mı hem göze hitap etmesi hemde avcılığı arttırır mı

zaad

Daimi Üye
Adı
ZAFER A.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
5-7-9-11 cm. sahtelerin 3lü iğnelerini değiştirmek için tavsiye edebileceğiniz ürün var mıdır? Varsa kaç cm.lik rapala için kaç numara almalıyım? Ürünleri tatlısuda kullanacağım, tuzlu suya girmeyeceği için bir Owner, Gamakatsu ayarında kalite aramıyorum. Ama yine de en azından, alacaklarım Aliexpress'in en kalitelisi olsun istiyorum ;) Daha önceden 3lü iğnelerle tecrübesi olanların tavsiyelerini bekliyorum. :krktm:

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
5-7-9-11 cm. sahtelerin 3lü iğnelerini değiştirmek için tavsiye edebileceğiniz ürün var mıdır? Varsa kaç cm.lik rapala için kaç numara almalıyım? Ürünleri tatlısuda kullanacağım, tuzlu suya girmeyeceği için bir Owner, Gamakatsu ayarında kalite aramıyorum. Ama yine de en azından, alacaklarım Aliexpress'in en kalitelisi olsun istiyorum ;) Daha önceden 3lü iğnelerle tecrübesi olanların tavsiyelerini bekliyorum. :krktm:
Bu konuda ben de yardım istiyorum :)

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
US $7.9 40% OFF|Aliexpress.com: Tuya Fishing Store üzerinde Güvenilir hook treble tedarikçilerden TUYA 40 adet/kutu Yüksek Karbon Çelik Balıkçılık Kanca üçlü Süper katı Keskin Dikenli Tiz Hooks Balıkçılık sahte yemli olta takımı Balık Oltaları 4 6 8 Satın Alın bu hangı balıga gıttınızle de alakalı 7 cm 9 cm e 8 numara da alabılırsınız ama buyuk bır balık gelırse kancalar kucuk gelecektır. 6 numara en ıdeal olan ama buda 5 ve 7 cm sahtelere buyuk gelebılır

kancalar bu sekılde yorumlar ve youtube testlerı yıı

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İyi günlerde kullanın avları bol olsun bende 1 hafta evvel şipariş vermiştim son yorumşar size ait o zaman birde birşey soracağım fosforlu boya ile kafa kısımlarını boyamak geldi aklıma sizce gerek var mı hem göze hitap etmesi hemde avcılığı arttırır mı
Denemek lazım olabilir, aliexpresste UV ojeler satılıyor bende düşündüm bi ara UV ojelerle boyamayı ama oje siparişi vermedim :)

ErzincanLee

Aktif Üye
Adı
HALİL EKİNCİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Denemek lazım olabilir, aliexpresste UV ojeler satılıyor bende düşündüm bi ara UV ojelerle boyamayı ama oje siparişi vermedim :)
tuzlu suda çabuk çıkarmı oda var araştırayım bir gelen jigheadları rengarenk yapabilirim =)